Foto: Activision

De uitbreiding Black Armory maakt deel uit van de annual pass. De annual pass bestaat uit drie delen: Black Armory, Joker's Wild en Penumbra. Elke content update bestaat uit meerdere patches, elke patch bevat extraatjes. Denk daarbij aan quests, game-modi, crucible maps en zelfs exotics. Bekijk de trailer van de annual pass hierboven!

De annual pass is anders opgezet dan de voorgaande, toch wel teleurstellende, DLC's Curse of Osiris en Warmind. Hoewel de annual pass dus een vooruitgang is, zijn er tot op de dag van vandaag nog steeds features die beter kunnen. Dit zijn de tien Destiny 2 features die we graag anders hadden willen zien!

10. Shaders gebruiken en verwijderen blijft een probleem

Een veel erkend probleem in Destiny 2 is het verwijderen en gebruiken van shaders. Shaders zijn zogenaamde kleurenpaletten die je kunt toepassen op je uitrusting om een betere uitstraling te creëren. In tegenstelling tot Destiny 1 zijn shaders in Destiny 2 toe te passen op enkel één uitrustingsstuk. Dus stel je wilt je uitrusting volledig in dezelfde shader krijgen, moet je vijf dezelfde shaders in bezit hebben om dit voor elkaar te krijgen.

Door Forsaken werd het probleem deels opgelost: je kon alle shaders makkelijk terugvinden tussen je verzameling en die vervolgens kopen voor een kleine hoeveelheid aan brightdust. Alleen omdat je op gegeven moment zoveel shaders bezit, moet je ze stuk voor stuk gaan verwijderen om plaats te maken voor nieuwe. Dus als je 90 stuks van dezelfde shader bezit, ben je wel even bezig met het verwijderen ervan.