De beste eSports laptops - Professionaliteit onder je arm

Article
woensdag, 25 april 2018 om 10:31
xgn google image
Op vrijdagavond met een biertje een potje PUBG spelen. Nee, dit gaat veel verder dan dat. Met eSports wordt het gamen naar een hoger niveau gebracht en met deze beste eSports laptops kun je jouw prestaties op het digitale slagveld aanzienlijk verbeteren. Deze laptops zijn voor de absolute core-gamers die het meest uit hun machine willen halen!

ROG Strix SCAR Edition GL503VS-EI038T - € 2.199,-

We starten de lijst van beste eSports laptops met eentje van Republic of Gamers (ROG). Je bent een paar centen kwijt, namelijk 2199 euro, maar dan heb je ook absoluut superieure performance. Want het draaien van games op ultra instellingen is geen vreemde gang van zaken voor deze ROG Strix SCAR Edition, die speciaal is ontworpen voor optimale prestaties in shooters.
Als we een kijkje nemen aan de binnenkant van de laptop dan zien we dat er louter voordelen verbonden zijn aan deze draagbare computer. Zo bevat de laptop de NVIDIA GeForce GTX 1070 videokaart, waarmee de notebook VR Ready is, een Intel Core i7-7700HQ processor en 16 GB DDR4 werkgeheugen.
Ben je overigens bang voor haperende beelden op je scherm? Dan neemt de beeldverversing van 120 Hz in de ROG Strix SCAR, waarmee alles heel soepel afspelen, deze angst meteen weg. Je bent met deze laptop dus optimaal voorbereid voor de PUBG talentenjacht die momenteel door ROG gehouden wordt in Nederland.
130224

ROG Strix HERO Edition GL503VM-GZ288T - €1.699,-

Waar de vorige ROG laptop gebouwd werd om zich speciaal te richten op schietspellen, is de iets goedkopere HERO Edition gemaakt om jou de optimale ervaring te geven als het gaat om multiplayer online battle arena games. Beter bekend als MOBA games.
Maar niet alleen MOBA games zijn goed te spelen op deze laptop. Met de NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart is ook deze laptop klaar voor VR en met de Intel Core i7-7700 processor is de HERO Edition eigenlijk ook perfect voor alle andere games. Daarnaast bevat de laptop ook nog eens 16 GB DDR4-SDRAM werkgeheugen en is deze draagbare computer dus een flink stuk goedkoper dan de SCAR Edition. Zo ben je voor een redelijke 1699 euro klaar voor elke eSports wedstrijd!
Mocht je nog niet warm genoeg zijn geworden van deze specificaties, dan is er goed nieuws! Je kunt via een klep aan de onderkant, je laptop direct of natuurlijk in de toekomst voorzien van een upgrade. Zo kun je bijvoorbeeld het werkgeheugen uitbreiden, wat meteen ook de levensduur van de Strix HERO vergroot!
130248 3

HP Omen 15-CE061ND - € 1.699,-

Met de HP Omen 15-CE061ND krijg je ook zeker weten waar voor je geld. De laptop van HP weet zich naast de ROG line-up te manifesteren als een van de beste eSports laptops op dit moment.
Voor een bedrag van 1699 euro haal je een laptop in huis met 16 GB DDR4 werkgeheugen, een Intel Core i7-7700 processor en de NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart, waarmee je de meest recente en oudere games op de hoogste instellingen kan spelen. Zo speel je bijvoorbeeld Overwatch op ultra instellingen met een fps van 105!
Daarnaast heb je, net zoals bij de ROG Strix SCAR Edition, een scherm dat een beeldverversing heeft van 120 Hz en de laptop beschikt ook over een USB-C Thunderbolt 3 ingang, waarmee je super snel bestanden kunt overzetten.
130254 2

ROG Chimera G703VI-E5155T - €3.699,-

We kunnen alvast één ding verklappen: dit is by far de duurste laptop die je gaat vinden in dit lijstje van beste eSports laptops. Waarom? Dat komt door de dikke videokaart die dit Republic of Gamers beest onder zijn motorkap heeft.
Het gaat hier om de NVIDIA GeForce GTX 1080, dit is de krachtigste videokaart ooit in een laptop. Met deze videokaart in de gelederen hoef jij je geen zorgen te maken over de toekomst. Daarbij draait de computer op een Intel Core i7-7820HKprocessor waarmee de ROG Chimera nog jarenlang mee zal gaan en alle games op ultra settings kunnen afspelen!
Met de ROG Chimera ga je dus zeer zeker shinen op elke eSports event of LAN-party, maar daar hangt wel een flink prijskaartje aan vast...

Acer Predator Helios 300 G3-572-76M9 - €1.499,-

We sluiten deze lijst af met een laptop van Acer, de Predator Helios 300 G3-572-76M9. Een laptop met een prijs van 1499 euro, waarmee hij de goedkoopste in deze lijst is. Maar als je kijkt naar wat deze computer te bieden heeft, is de prijs-kwaliteit verhouding echt niet verkeerd.
Zo krijg je een Intel Core i7-7700HQ processor, een werkgeheugen van 16 GB DDR4 en een de NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart. Hiermee kun je dus ook in de virtual reality wereld stappen, iets wat de laptop nog iets aantrekkelijker maakt.

De beste eSports laptops

Als je nu van plan bent om te beginnen met eSports, dan moet je deze vijf laptops zeker in de gaten houden. Eén ding is in ieder geval duidelijk: welke je van deze vijf ook kiest, ze zullen je stuk voor stuk niet tegenvallen en je kan de komende tijd met de absolute top in eSports meedraaien!
Mochten deze laptops je nou net iets te duur zijn, dan hebben wij vijf andere eSport laptops voor minder dan 1500 euro voor je op een rijtje gezet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties