De top 5 beste GTA 5 mods van dit moment

Article
dinsdag, 24 november 2015 om 16:29
xgn google image
Het is alweer een paar maanden geleden sinds het laatste overzicht met GTA 5 mods op XGN verscheen. In die tijd zijn er natuurlijk weer een hele hoop mods verschenen. Ben je toe aan wat afwisseling in Los Santos? Bekijk dan dit overzicht van de top 5 beste GTA 5 mods van de laatste paar maanden.
Op zoek naar de allerbeste mods van dit moment? Lees dan ons nieuwe overzicht in onze top 10 van GTA 5 mods.

5. Gyarados

Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om een Gyarados te zijn? ...Nee? Hoe dan ook, met deze mod kan je jouw personage veranderen in een Gyarados. Zo kan je de dieptes van de wateren in Los Santos geheel in stijl verkennen.
Als Gyarados zwem je namelijk door de wateren van Los Santos. Verder kan je eigenlijk niet zoveel doen en zodra je aan land probeert te komen ga je dood. Toch is deze mod best wel tof en zeker voor de Pokemon fans is het natuurlijk een must. De Gyarados mod bevat nog wel een paar kleine bugs, maar dat maakt hem niet minder geniaal.
82267

4. Fallout 4

Fallout 4 mag nu dan alweer twee weken uit zijn, toen deze mod verscheen waren we nog met smart aan het wachten op Bethesda's nieuwste titel. Deze Fallout 4 mod voor GTA 5 bracht de oplossing: spelers konden aan de slag met een nagemaakte versie van The Wasteland.
In de bijbehorende video die je bovenaan dit artikel kan bekijken, is de speler te zien die het als Vault Dweller opneemt tegen een groep Raiders. Deze mod is nu natuurlijk nog steeds leuk, maar beleefde toch wel zijn piek voorafgaand aan de release van Fallout 4. Nu zijn de meeste spelers te druk met het verkennen van het echte Wasteland.
82268

3. The Incredible Hulk

Een paar maanden geleden zagen we al een Iron Man mod verschijnen voor GTA 5, waardoor je zelf de superheld uit kon hangen in de game. Deze mod gaf je namelijk de mogelijkheid om door Los Santos te vliegen, gehuld in het pak van Iron Man.
Nu zijn we een paar maanden verder en ben je waarschijnlijk wat uitgekeken op het rondvliegen door Los Santos. Gelukkig kan je nu met een andere superheld aan de slag, namelijk de Hulk. Met deze mod verander je jouw personage in deze groene gigant, met alle gevolgen van dien. Natuurlijk wordt deze mod vooral gebruikt om chaos en vernietiging aan te richten in Los Santos, het is en blijft natuurlijk de Hulk.
82269

2. Fallout San Andreas

Ga je voor Skyrim, of toch voor Fallout? Of GTA 5? Als je niet kan beslissen welke game je wil spelen, dan is dit de mod voor jou. Deze GTA 5 mod combineert namelijk elementen uit verschillende Bethesda games waaronder Fallout en Skyrim.
Denk aan een Pip-boy, V.A.T.S., de keuze uit verschillende dialoog-opties, NPC volgers, verschillende open-wereld quests die tegelijkertijd acties zijn en stealth modus. Bovendien beschik je over een inventaris waarin je zo'n beetje alle items in kwijt kan die je tijdens het gamen tegenkomt, maar dan moet je natuurlijk wel stealthy bezig gaan. Word je toch gepakt tijdens het stelen van deze items, dan kan je geheel à la Skyrim een boete betalen.
Er wordt nog volop aan deze mod gewerkt en er zijn genoeg plannen voor de toekomst van de mod. Denk hierbij aan ondersteuning voor dingen als S.P.E.C.I.A.L. vaardigheden en perks, markeringen voor quests op de map en een GTA versie van The Wasteland.
82270

1. The Force

The Force is strong with this mod! Ontdek de Jedi in je met deze Star Wars mod, waarbij je gebruik kan maken van de Force. Auto's en voetgangers zijn niet meer veilig wanneer jij jouw innerlijke krachten op Los Santos loslaat.
Deze GTA 5 mod verschijnt natuurlijk op een zeer goed moment: vorige week was de release van Star Wars Battlefront en in december draait de nieuwste Star Wars film in de bioscoop. Kan je niet wachten tot je The Force Awakens gaat kijken, dan kun je nu alvast los in GTA 5!
Waarom is Grand Theft Auto V eigenlijk zo populair? Wij hebben er een artikel over geschreven. Ook hebben we meer informatie over de beste Snapmatic foto's, de beste mods van de afgelopen tijd en funny facts die je nog niet wist.