WIN Mario en Luigi amiibo prijsvraag

Article
dinsdag, 24 november 2015 om 10:40
xgn google image
De release van Mario & Luigi Paper Jam Bros komt steeds dichterbij! Om dat te vieren geeft XGN een toffe Mario en Luigi amiibo weg. Lijkt het jou wel wat om deze te winnen? Lees dan snel hoe je mee kan doen aan deze Mario en Luigi amiibo prijsvraag.
In Mario & Luigi Paper Jam Bros staan niemand minder dan Mario en Luigi in de hoofdrol. Wil je meer weten over deze toffe game, dan kan je terecht in onze special over Mario & Luigi Paper Jam Bros. Omdat Mario en Luigi in de hoofdrol staan gaat het bij deze prijsvraag ook om een Mario en Luigi amiibo uit de Super Mario collectie. Deze amiibo is natuurlijk onmisbaar in de collectie van elke Nintendo- of Mario-fan.
Amiibo zijn interactieve poppetjes die je kan gebruiken samen met je spel. Zo bieden ze vaak toegang tot extra content of mogelijkheden, afhankelijk van het spel of de software waarmee je ze gebruikt. Zo kan je bijvoorbeeld race-outfits vrijspelen voor je Mii-personage in Mario Kart 8 met behulp van amiibo en in Super Smash Bros kan je een vechter trainen dankzij amiibo! De mogelijkheden zijn dus enorm.
mario en luigi amiibo prijsvraag

Mario en Luigi amiibo prijsvraag

In samenwerking met Nintendo mogen wij deze Mario en Luigi amiibo uit de Super Mario collectie weggeven! Wil jij graag aan de slag met amiibo, of wil je jouw collectie uitbreiden? Doe dan mee aan deze Mario en Luigi amiibo prijsvraag. Om mee te doen hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat zou jij doen als je een papieren dubbelganger had?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam, je e-mailadres en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.