Dit zijn de slechtste series van 2020

  Ondanks de coronette zijn er het afgelopen jaar veel films en series verschenen. Mooie series, leuke series, grappige series maar ook waren er veel die iets minder gelukt zijn. Omdat het kalenderjaar tegen het einde loopt en omdat 2020 zo’n rampjaar was gaan we nog één keer terugblikken op de meest rampzalige series die we snel willen vergeten. Dit zijn de vier slechtste series van 2020.

  4. Space Force

  Op de vierde plek vinden we de nieuwe serie Space Force. We moeten misschien niet te streng zijn voor deze serie, hij was ook weer niet zo slecht. Misschien waren onze verwachtingen ook gewoon te hoog voor deze serie, maar als je nagaat dat de serie een goede cast heeft, een groot budget en uit de koker van Steve Carrell komt valt de serie gewoon erg tegen. Enerzijds is de serie niet zo slecht als de overige drie series in deze lijst, maar het is ook lang niet zo goed als het had kunnen zijn.

  In Space Force speelt Steve Carrell generaal Mark Naird, die plots de uitdaging krijgt om een nieuwe groep van de Amerikaanse strijdkrachten te leiden, de Space Force. Mark heeft erg z’n twijfels maar besluit uiteindelijk toch om de uitdaging aan te gaan. Daarna krijgt hij vanuit het Witte Huis de opdracht om Amerika terug op de maan te krijgen, gaat dat hem lukken?

  3. Indebted

  Waar de nummer vier Space Force toch stiekem nog wel iets leuks had, is dat bij de nummer drie Intebted zeker niet het geval, Intebted is zo’n typische serie met een slap verhaal. Dit hoeft op zich nog geen ramp te zijn, sommige afleveringen van bijvoorbeeld Two and a Half Men hadden ook amper een verhaal, maar dan viel er nog wat te lachen. Intebteb is het op alle aspecten gewoon net niet en daarom krijgt de serie de twijfelachtige eer met deze derde plek.

  De serie gaat over het stel Dave en Rebecca die na jaren ouderschap behoefte hebben aan een nieuw leven. Klinkt als een goed idee, alleen houdt dit concreet in dat ze onaangekondigd en blut bij hun zoon gaan inwonen, die geen andere keus heeft dan ze welkom te heten. Deze bijzondere situatie zorgt voor de nodige chaos binnen de familie.

  2. Broke

  Op nummer twee staat een serie die we ook net zo goed op nummer drie hadden kunnen zetten, beide series zijn even slecht, hebben ongeveer hetzelfde verhaal en zijn beide een sitcom zonder goed verhaal en vooral ook zonder humor. We hebben het natuurlijk over de serie Broke. Gelukkig kwamen de makers er zelf ook achter dat het niet zo goed was, en is de show na één seizoen alweer van de buis gehaald.

  Het verhaal is net iets anders dan bij Intebted, maar het komt min of meer op hetzelfde neer: vanwege financiële nood wordt een familie herenigd waarna er een chaos ontstaat binnen de familie in hetzelfde huis. Ditmaal besluit alleen een rijke vader de geldkraan dicht te draaien waarna zijn zoon met z’n vrouw moet intrekken bij de bijzondere, vervreemde zus.

  1. The Goop Lab

  Het is saai, het is traag en het zit vol met pseudowetenschap en te zien op Netflix. En dan hebben we het natuurlijk over de vreselijke serie The Goop Lab with Gwyneth Paltrow. Zo’n typisch lifestyle verhaal dat vol zit met onwaarschijnlijkheden verpakt in een Netflix serie. Wil je 2020 nu echt een rampjaar maken, kijk dan nog even deze serie. Deze serie is volgens ons dan ook met afstand de slechtste serie van 2020.

  Gwyneth Paltrow is bekend geworden met acteer werk in onder andere Iron Man, Shakespeare in Love en Se7en maar is daarnaast de laatste jaren vooral actief bezig met haar welnessimperium. In deze serie neemt ze samen met een club vriendinnen vele welnessthema’s onder de loep, hierbij gaat ze onder andere langs de bij Nederlander Wim Hof, The Iceman.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.