Reageer en Win: 3x Blair Witch voor PS4!

  Volgende week is het alweer tijd voor Halloween. Voor het zover is, kunnen jullie nu al de griezelige PS4 game Blair Witch winnen!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een supertof DOOM Eternal goodies-pakket. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van het DOOM Eternal goodies-pakket is geworden... Mereoleona_188!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – 3x Blair Witch voor PS4

  Volgende week is het zover, dan wordt het weer tijd om te griezelen met Halloween. Door het coronavirus is het alleen niet verstandig om samen een feestje te vieren, maar gelukkig kan je ook in je eentje heel goed griezelen. In samenwerking met Koch Media mogen we namelijk drie exemplaren van Blair Witch voor de PS4 weggeven. Net zoals in de gelijknamige film zal je een wandeling door het bos gaan maken, deze keer om op zoek te gaan naar een vermiste jongen. Je bent alleen niet de enige die aanwezig is in het woud...

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Blair Witch

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.