the goop lab with Gwyneth Paltrow

  Sinds 24 januari 2020 te zien op Netflix

  Een nieuwsgierige Gwyneth Paltrow neemt samen met haar goop-team psychedelica, de werking van energie en andere uitdagende wellnessthema's onder de loep.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  De helende trip

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  De goopers vliegen naar Jamaica om paddo's te proberen en deel te nemen aan psychedelische psychotherapie. Er wordt gelachen en gehuild, en emoties krijgen de vrije loop.

  Aflevering 2

  Een koude douche

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Kan stress verminderen met shocktherapie? Medewerkers leren de ademhalingstechnieken van 'Iceman' Wim Hof, doen winteryoga en nemen een duik in het ijskoude Lake Tahoe.

  Aflevering 3

  Zinnelijk genot

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Van echte vulva's tot echte kwetsbaarheid. Gwyneth en team verdiepen zich in het thema van lichamelijk genot voor vrouwen, uiteengezet door sekstherapeute Betty Dodson.

  Aflevering 4

  Gezond ouder worden

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Hoe oud ben je — vanbinnen? Na voedingsaanpassingen meten Gwyneth, Elise en Wendy hun biologische leeftijd, laten hun gezicht threaden en doen een 'Vampierenbehandeling'.

  Aflevering 5

  Energiebehandelingen

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Julianne Hough en het GP-team laten John Amaral zijn gang gaan als hij hun energievelden bewerkt in een poging lichaam en geest te helen.

  Aflevering 6

  Intuïtie

  Op Netflix sinds 24 januari 2020

  Iedereen is paranormaal begaafd, beweert medium Laura Lynne Jackson, die onverwacht een indrukwekkende lezing doet en de goopers uitnodigt hun energie te laten vloeien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.