De 5 leukste Call of Duty game modes - Schieten met een lach en traan

  Gun Game en Prop Hunt zijn terug! Met deze Call of Duty game modes kun je oneindig veel plezier beleven, dus is het tijd voor ons om de geschiedenisboeken in te duiken. Want welke modi zijn, naast de standaard Team Deathmatch en Domination, nou de leukste?

  5. One in the Chamber

  De modus One in the Chamber is in Call of Duty WW2 helaas niet te vinden, daarvoor moeten we Black Ops, Black Ops 2 of Modern Warfare 3 afstoffen en opstarten. Iets wat je zeker moet doen, want deze modus zorgde altijd voor zowel hilarische als epische momenten.

  In One in the Chamber heeft iedereen één kogel in zijn pistool en drie levens. Met deze ene kogel hoef je de tegenstander alleen maar te raken en hij is dood. Deze kogel moet je alleen wel wijs gebruiken, want als je de tegenstander mist, ben je veroordeeld tot het gebruiken van je mes en krijg je pas weer een kogel als je dood gaat of iemand met je mes vermoord. Bovendien weet je niet of je tegenstander nog zijn kogel heeft, of dat hij aan het bluffen is met zijn pistool. Het zorgt altijd voor epische en spannende momenten!

  4. Prop Hunt

  De Prop Hunt modus is op dit moment één van de populaire Call of Duty game modes. In eerste instantie konden we alleen met Prop Hunt aan de slag tijdens het Winter Siege evenement in Call of Duty WW2, maar na de laatst uitgebrachte update zal de modus voor altijd speelbaar blijven.

  In Prop Hunt zijn er twee teams: de aanvallers en verstoppers. De verstoppers hebben de mogelijkheid om in alles wat in hun omgeving te vinden is te veranderen. Als jij een prullenbak ziet bijvoorbeeld, kun je met een druk op de knop veranderen in diezelfde prullenbak. Doe dit wel onopgemerkt, want anders ben je de sjaak en maakt de aanvaller je kapot.

  3. Sticks and Stones

  Sticks and Stones is een party modus in Call of Duty Black Ops en Black Ops 2. Helaas is Sticks and Stones sinds het tweede deel van Black Ops niet meer teruggekeerd, want veel mensen beleefden enorm veel plezier aan dit speltype. Waaronder wij!

  In Sticks and Stones is het de bedoeling om je vijanden te vermoorden. Niet zo'n speciaal gegeven feit, aangezien het gaat om Call of Duty, maar je krijgt maar een beperkt aantal wapens. Zo waren de enige wapens die je kreeg de Crossbow en Ballistic Knife. Ook kreeg je een Tomahawk.

  2. Infected

  We konden voor het eerst aan de slag met Infected in Call of Duty Modern Warfare 3 en sindsdien is iedereen verliefd op de modus. Helaas kunnen we niet aan de slag met de modus in Call of Duty WW2, maar Infected zal hoe dan ook ooit terugkeren. En anders stoffen we de oudere Call of Duty games nog maar een keer af.

  In Infected zit je in een volle lobby waarvan één iemand de pechvogel is: hij of zij is geïnfecteerd. Deze geïnfecteerde speler opent dan de jacht op alle andere mensen in het potje. Schuilen en bidden dat je niet wordt gevonden door degene met het virus is het devies. Gelukkig kun je jezelf wel verdedigen met een door het spel gekozen wapen. Infected is begonnen.

  1. Gun Game

  De onvermijdelijke nummer één van de leukste Call of Duty game modes: Gun Game. Of je dit nu in je eentje doet of met een groep vrienden, de modus zorgt altijd voor een hoop hilariteit en spanning. Je kijkt naar je eigen thriller, want je wil hoe dan ook winnen!

  In Gun Game begint iedereen met een pistooltje en moet je jezelf omhoog werken in de rangen. Dit doe je door mensen te vermoorden. Wanneer je iemand vermoord krijg je een nieuw en beter wapen, maar als je gedood wordt blijf je bij hetzelfde wapen. Wie als eerste met het twintigste wapen een kill maakt, heeft gewonnen.

  De leukste Call of Duty game modes

  Nog steeds volop aan het schieten met Call of Duty WW2? Bekijk dan eens onze Call of Duty WW2 multiplayer tips, hiermee kroon jij jezelf tot de koning van het slagveld.

  Call of Duty: Modern Warfare Remastered

  Verkijgbaar vanaf 27 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.