Top 5 beste animatieseries voor Netflix kids

Article
maandag, 12 maart 2018 om 10:06
titel volgt nog 127627 3
Animatiefilms op Netflix zijn genoeg te vinden, maar welke series zijn nou perfect weggelegd voor het jongere publiek? Wij hebben de vijf beste animatieseries voor Netflix kids uitgelicht. Entertainment voor de jongeren, maar stiekem ook voor alle leeftijden!

5. De avonturen van de Gelaarsde Kat

We beginnen onze lijst van beste animatieseries voor Netflix kids met een bekend gezicht. Een heel schattig gezicht zelfs, namelijk die van de Gelaarsde Kat. We zagen dit schattige kopje als eerst in Shrek 2 (2004) en het personage wist al snel een favoriet te worden onder het publiek.
Deze schattige, maar ook gevaarlijke kat heeft zijn eigen serie gekregen waarin we al zijn avonturen kunnen volgen. In de serie volgen we de Gelaarsde Kat die probeert om het plaatsje San Lorenzo te redden van indringers. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de Shrek franchise.
Zin in een leuk avontuur met geweldige personages, dan staat de Gelaarsde Kat voor je klaar!
127631

4. Teen Titans Go!

In onze lijst van beste animatieseries voor Netflix kids zijn ook superhelden aanwezig. Veel films van DC bevatten een duister tintje en zijn niet weggelegd voor het jonge publiek, maar voor de hele kleintjes zijn de Teen Titans het perfecte team om zich mee te vermaken.
In Teen Titans Go volgen we een groep superhelden genaamd de Teen Titans. In deze groep zitten een aantal bekende namen, zoals Robin en Cyborg. Verder bestaat de groep uit Beast Boy, Raven en Starfire. Een luchtige aanpak en een hoop komedie maken deze superhelden toegankelijk voor alle leeftijden.
Het succes van Teen Titans Go is dan ook te merken. De serie is bezig met zijn vierde seizoen en een film moet dit jaar in de bioscopen verschijnen. Deze film, genaamd Teen Titans Go to the Movies, is vanaf 8 augustus te zien op het witte doek.
127637

3. Lang leve King Julien

I Like to Move It, Move It! Deze ringstaartmaki heeft een flinke naam voor zichzelf weten op te bouwen. We zagen Koning Julien als eerst in de film Madagascar (2005). Hierna zou Julien ook in alle vervolgen van de film te zien zijn, in de Penguins van Madagascar tv-serie en nu ook in zijn eigen serie.
Lang Leve King Julien toont het leven van de ringstaartmaki voor de gebeurtenissen uit de eerste Madagascar. Het wordt voorspelt dat oom King Julien XII wordt opgegeten door de fretkatten en daarom zet hij zijn losgeslagen neefje op de troon. De koning Julien waar het publiek bekend mee is wordt gekroond tot King Julien XIII en zet het koninkrijk op zijn kop.
In totaal heeft de serie vijf seizoenen en het einde van de serie sluit mooi aan met het begin van de eerste Madagascar film. Om het hele verhaal uit deze franchise mee te krijgen kan je Lang leve King Julien absoluut niet missen!
127638

2. Draken: Race naar de rand

In onze lijst van beste animatieseries voor Netflix kids gaan we vliegen met draken. Wederom zien we een serie die is gebaseerd op een succesvolle film franchise, namelijk How to Train Your Dragon (2010).
Tussen de gebeurtenissen uit de twee How to Train Your Dragon films zit een behoorlijk stukje tijd. Het is hier waar de serie perfect van pas komt om de brug tussen de twee films te maken. We volgen Hiccup en zien hoe hij probeert om het nieuwe bondgenootschap tussen draken en vikingen in stand te houden.
Een gaaf tijdperk, leuke personages en draken die door je beeldscherm heen vliegen. Draken: Race naar de Rand is genieten geblazen voor jong en oud.
127643

1. Pokémon: Indigo League

We sluiten onze lijst van beste animatieseries voor Netflix kids af met een van de bekendste franchises ter wereld: Pokémon. Niet alleen leuk voor de kleintjes, maar misschien ook een stukje nostalgie voor velen. Pokémon: Indigo League is namelijk het begin van de serie met de originele eerste generatie aan Pokémon.
We zien de ontmoeting tussen Ash en Pikachu en de avonturen samen met Misty en Brock. Door de jaren heen heeft Ash veel vrienden gehad om zijn avonturen mee te delen, maar met Misty en Brock is het allemaal begonnen. Zie hoe team Rocket wederom probeert om onze helden te dwarsbomen en ervaar gave Pokémon gevechten.
De perfecte introductie in de wereld van Pokémon is simpelweg de oorspronkelijke serie. Plezierig voor kinderen en volwassenen, want een stukje nostalgie is het zeker!

Wat vinden jullie de beste animatieseries voor Netflix kids?

Wij zijn benieuwd wat jullie de beste animatieseries voor Netflix kids vinden? Van welke personages kan je geen genoeg krijgen? Laat het ons weten in de reacties.
Op zoek naar meer kijkplezier voor de kids? Wij zetten hier de beste kinderfilms van 2017 voor jullie op een rijtje.

Populair Nieuws