Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 11 maart 2018 om 13:10
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rick

Gekocht: Celeste
Uitgespeeld: Cuphead
Afgelopen week heb ik na vele verwoede pogingen, en vooral veel geschreeuw, Cuphead uitgespeeld. De laatste week stond eigenlijk alleen maar in het teken van de duivel en zijn naaste kompaan, maar ik heb ze eronder gekregen! Verder heb ik Celeste gehaald voor de Switch. Ook een lastige platformer, maar na de perikelen van Cuphead moet dat geen probleem zijn.
cuphead uitgespeeld

Laura

Gekocht: PS Vita Light Pink/White
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik weliswaar geen game gekocht of uitgespeeld, maar mijn meest recente aankoop mag hier toch zeker tussen staan. Ik heb namelijk eindelijk de PS Vita van mijn dromen kunnen bemachtigen: een prachtige witte met roze versie, rechtstreeks vanuit Japan. Nu ben ik natuurlijk al jarenlang groot fan van deze geweldige handheld console met zijn enorme bibliotheek aan fantastische games (een definitieve must voor iedere liefhebber van JRPGs en visual novels), dus het was hoog tijd om een nieuw exemplaar aan de collectie toe te voegen!
ps vita gekocht

Populair Nieuws