We wisten al dat morgen een besneeuwde Carentan map voor iedereen beschikbaar wordt, maar Sledgehammer, ontwikkelaar van Call of Duty WW2, heeft nu ook wat andere details van het Winter Siege evenement onthuld.

Zo keert de Gun Game modus tijdelijk terug tijdens de tweede week van de Winter Siege. In deze online modus krijg je de beschikking over allerlei verschillende wapens, al is het een verrassing welke je precies krijgt in een potje. Extra bijkomstigheid is dat Gun Game onderdeel is van een non-stop schema waarbij je dubbel zoveel XP kunt krijgen.

Call of Duty WW2 Winter Siege event vooral nieuw voor het oog

Voor de rest zijn er vooral cosmetische extra's die met het evenement meekomen. Zo krijgt Headquarters een winters jasje en ook een nieuwe kwartiermeester genaamd Captain Butcher. Hij geeft je speciale, winterse wapenvarianten en uniformen.

Die varianten kun je ook bestellen bij Major Howard, al zijn deze niet bijzonder zeldzaam. De zeldzame wapenvarianten krijg je namelijk via Collection Bounties en Winter Supply Drops. De Supply Drops krijg je door de game gedurende het evenement te spelen of door ze met ingame valuta te kopen. Inderdaad, dit zijn loot boxes.

Het Call of Duty WW2 Winter Siege evenement loopt van vrijdag 8 december tot en met dinsdag 2 januari. De game zelf is sinds 3 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.