De 10 laagste FIFA 18 ratings - Gaat steeds beter Pietertje

Article
dinsdag, 24 oktober 2017 om 15:03
xgn google image
De beste FIFA 18 ratings zijn altijd zo op te noemen bij de fans, maar welke zijn nou eigenlijk het minst goed beoordeeld? Sommige mensen zijn hier zelfs nog meer benieuwd naar dan de beste FIFA 18 ratings, maar lang niet iedereen. Daarom in dit lijstje de 10 laagste FIFA 18 ratings!

10. Max Wright - Grimsby Town - 46 algemeen

Max Wright is de rechtsbuiten van Grimsby Town, dat uitkomt in de laagste profdivisie van Engeland: EFL League Two. Nu is het geen geheim dat de beste spelers niet in de EFL League Two spelen, maar de Engelsman Max Wright kan toch mooi zeggen dat hij de beste van de slechtste is, als het aan EA ligt tenminste.
Als je naar het kaartje van de buitenspeler kijkt dan begint het met 70 snelheid nog wel aardig, maar daarna verdient het niet meer de schoonheidsprijs. Ach, Max Wright is nog maar 19 jaar oud. Hij speelt in ieder geval wel profvoetbal, ga zo door!
Wij zouden XGN.nl niet zijn als we ook met een positieve blik zouden kijken naar de spelers. Zo is Max Wright sneller dan Kroos, beter in schieten dan Christensen, beter in passen dan De Maio, beter in dribbelen dan Prödl, beter in verdedigen dan Messi, en is hij fysiek sterker dan Musonda.
Wright
120135

9. Jack Keeble - Grimsby Town - 46 algemeen

Is dat even toevallig, nog een speler van Grimsby Town! De teamgenoten Jack Keeble en Max Wright zullen samen veel plezier beleven aan het discussiëren over welk FIFA kaartje beter is, maar ondanks dat ze beide 46 algemeen zijn is het kaartje van Jack Keeble toch iets beter!
Jack Keeble is een centrale verdediger die, net als Max Wright, nog heel erg jong is. De Engelsman is namelijk nog maar achttien jaar en heeft dus nog genoeg tijd om aan zijn voetballende kwaliteiten te werken om zich zo hogerop in het profvoetbal te spelen.
Jack Keeble is sneller dan Sergio Busquets, beter in schieten dan Manolas, beter in verdedigen dan Maradona en fysiek sterker dan Bernarnd, de man van Shaktar Donetsk die twee doelpunten wist te scoren tegen Feyenoord in de Champions League.
120166

8. Tom Sawyer - Grimsby Town - 46 algemeen

Wordt het een Grimsby Town bingo? Tom Sawyer is de derde speler op een rij in het rijtje van spelers met de laagste FIFA 18 ratings die afkomstig is van de Engelse club uit de vierde Engelse divisie. Nog een speler die dus de discussie met Jack Keeble en Max Wright aan kan gaan over wie het slechtste FIFA kaartje heeft, maar Sawyer is toch echt de beste!
Ook Tom Sawyer is nog een hele jonge jongen, met zijn achttien jaren oud heeft ook de centrale middenvelder nog genoeg tijd om zich in de pikorde van het voetbal omhoog te werken.
Max Wright is sneller dan IbrahimoviÄ, kan beter schieten dan Glik, kan beter dribbelen dan Huth, is beter in verdedigen dan Neymar en is fysiek sterker dan Eredivisie-speler Ødegaard.
120169

7. Mikey Whelan - Galway United - 46 algemeen

Helaas, helaas, geen Bingo. Mikey Whelan speelt niet bij Grimsby Town, maar bij Galway United uit de hoogste divisie van Ierland. De roodharige linksback is dus gewoon een speler die actief is op het allerhoogste niveau van zijn land, dat kunnen niet veel mensen zeggen!
Als je naar de kaart van de Ierse linksback kijkt dan zie je, voor iemand van 46 algemeen, een goede allround kaart. Met 56 snelheid, 44 dribbelen, 46 verdedigen en 46 fysiek is het een prima kaartje voor zo'n bronzen speler met een laag algemeen.
Mikey Whelan is sneller dan Schweinsteiger, kan beter schieten dan Koulibaly, beter dribbelen dan Dawson, beter verdedigen dan Cristiano Ronaldo en is fysiek sterker dan Musonda.
120178

6. Josh Lundstram - Crewe Alexandra - 46 algemeen

En van Ierland vliegen we weer terug naar de laagste Engelse profdivisie. Josh Lundstram speelt bij Crewe Alexandra en is zoals bijna iedereen in dit lijstje nog geen 20 jaar oud.
Voor de centrale middenvelder geldt hetzelfde als voor de nummer 7, Mikey Whelan. Voor iemand die in de top 10 van laagste FIFA 18 ratings staat is dit een aardige allround kaart.
Josh Lundstram is sneller dan William Carvalho, kan beter schieten dan Lewandowski, beter passen dan Wes Morgan beter dribbelen dan McAuley, beter verdedigen dan Messi en is fysiek sterker dan Boufal.
120182

5. Leslie Sackey - Scunthorpe United - 46 algemeen

Deze speler speelt in een hogere competitie dan de vijf voorgaande spelers in dit lijstje over FIFA 18 ratings. Leslie Sackey speelt namelijk voor Scunthorpe United in de EFL League One, de derde divisie in het Engelse profvoetbal.
De centrale verdediger is in 1998 geboren in Ghana en verdient zijn brood in Engeland. Weer een jong spelertje dus, een speler die er nog niet helemaal over uit is op welke positie hij thuis hoort. Op de carrièremodus kun je namelijk de van nature centrale verdediger ook in de spits gebruiken.
Leslie Sackey is sneller dan Bruno, kan beter schieten dan Manolas, beter dribbelen dan Bennett, beter verdedigen dan Hazard, en is fysiek sterker dan Özil.
120185

4. Tommy Käßemodel - FC Erzgebirge Aue - 46 algemeen

Oké bij deze speler komen er wel heel veel gedachtes naar boven. In het Duits staat er kaas in zijn naam en bij welke club speelt hij nou? Dat is nogal een mond vol. Ach, FC Erzgebirge Aue, nog altijd beter dan de plaatselijk amateurclub waar wij allemaal bij spelen!
En ja hoor, we hebben hem gevonden! Een speler die nog trager is dan Mertesacker, dat is best wel knap. De centrale middenvelder, overigens ook een Duitser, heeft namelijk 23 snelheid. Krijgen we vanaf nu de grap ''Käßemodel is nog sneller dan de servers van EA'' of blijft het voor altijd ''Mertesacker is nog sneller dan de servers van EA?''
Tommy Käßemodel is, gelukkig voor hem, niet de traagste speler van het spel. Jamie Mccombce is met 21 snelheid namelijk nog langzamer dan de Duitser! Verder is de centrale middenvelder beter in schieten dan Koscielny, beter in dribbelen dan Collins en is beter in verdedigen dan Agüero.
120187

3. Jordan Young - Swindon Town - 46 algemeen

De eerste spits die op ons FIFA 18 ratings lijstje staat: Jordan Young. Ook deze meneer speelt in de EFL League Two en komt uit voor Swindon Town. De Schot heeft pas nog 18 kaarsjes mogen uitblazen op zijn verjaardag, dus hij heeft nog genoeg tijd om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Gaat steeds beter Pietertje!
Hoe hoger we in het lijstje komen hoe slechter EA de spelers heeft beoordeeld, het wordt dus wel steeds lastiger om de beoordeelde statistieken te vergelijken met de topspelers, maar we blijven positief!
Jordan Young is met zijn 20 verdedigen beter in verdedigen dan Quaresma, sneller dan Xhaka, kan beter schieten dan Chiellini, beter passen dan Spolli, beter dribbelen dan Wollscheid en is fysiek even sterk als ex-Feyenoord speler Miyaichi.
120188

2. Matthew Foy - Cambridge United - 46 algemeen

Deze lijst staat vol met EFL League Two spelers, maar dat is ook niet heel gek. Engeland is namelijk het enige land in FIFA waar vier competities van zijn. Op nummer twee van de laagste FIFA 18 ratings staat de spits Matthew Foy van Cambridge United.
Dat de kwaliteit van aanvallers niet ligt bij het verdedigen van het doel maakt deze kaart nog maar eens extra duidelijk. Zo zijn de verdedigende kwaliteiten van Matthew Foy beoordeeld met 18. Pijnlijk!
Maar daar komt dan toch weer dat stukje positiviteit: De spits van Cambridge United is sneller dan Casemiro, kan beter schieten dan Varane, beter dribbelen dan SubotiÄ en heeft, in tegenstelling tot de nummer 3 Jordan Young, een betere fysiek dan Miyaichi.
120200

1. Harry Clifton - Grimsby Town - 46 algemeen

Dit is hem dan: de speler met de laagste beoordeling op FIFA 18. Deze 'eer' gaat naar Harry Clifton, de centrale middenvelder van Grimsby Town. Ondanks dat elke speler in dit lijstje 46 algemeen is heeft Harry Clifton over het algemeen de minste statistieken.
De speler mag dit jaar dan wel de slechtste speler op het spel zijn, hij maakt in ieder geval wel stappen! In FIFA 17 kreeg de middenvelder namelijk een beoordeling toegewezen van 45 algemeen. Dit jaar heeft hij er een puntje bij gekregen, volgend jaar er weer eentje bij?
Ook de nummer 1 in het lijstje van laagste FIFA 18 ratings heeft een aantal statistieken die beter zijn dan die van een aantal topspelers. Zo is Harry Clifton sneller dan RakitiÄ, kan hij beter schieten dan Barzagli, beter passen dan Paletta, beter dribbelen dan Beugelsdijk, beter verdedigen dan Robben en is hij fysiek sterker dan Insigne.

FIFA 18 ratings - slechte spelers

Er zijn genoeg spelers op FIFA 18 die niet al te goed beoordeeld zijn, maar er zijn ook zat spelers met een hoge beoordeling die niet goed zijn in het spel. Welke speler met een hoge beoordeling vind jij helemaal niks? Laat het ons weten!
Benieuwd naar FIFA 18? Check dan onze FIFA 18 review!

Populair Nieuws