De gratis Xbox Games With Gold voor juni 2020 zijn bekend

  We zouden het tussen het Xbox Series X nieuws door bijna vergeten, maar we krijgen elke maand gratis games van Microsoft. Althans, iedereen met een Xbox Live Gold abonnement. Deze maand mogen we mensen vernietigen, een pirateneiland doorzoeken, de tent kort en klein schieten en de barista uithangen. Dit zijn de gratis Xbox Games With Gold voor juni 2020.

  Destroy All Humans

  Al in 2005 kwam een hilarische game uit die je in de huid liet kruipen van een stel aliens. Je doel: het veroveren van de Aarde. Destroy All Humans laat je onze planeet overnemen en geeft je daarvoor een compleet buitenaards wapenarsenaal. Er moet namelijk het nodige aan mensengespuis opgeruimd worden. Schiet mensen die je ziet neer met een lasergeweer of verras ze door ze te besluipen in een mensenkostuum. Als je ze maar uitschakelt.

  Destroy All Humans is tussen 1 en 15 juni gratis voor Xbox One en Xbox 360.

  Shantae and the Pirate’s Curse

  Als je van platformers houdt, zit je in juni goed. Shantae and the Pirates Curse is namelijk gratis beschikbaar. In deze game moet je aan de bak als de half geest, half buikdanseres als ze haar krachten kwijt raakt. Je vormt in deze game, die oorspronkelijk op de 3DS uitkwam, een team met Shantae’s aartsrivaal Risky Boots. Samen reizen jullile af naar het pirateneiland Sequin Land om je krachten terug te krijgen en flink wat kont te schoppen.

  Shantae and the Pirate’s Curse is heel juni gratis te downloaden voor Xbox One.

  Sine Mora

  Voor Xbox 360 bezitters en Xbox One bezitters komt er een toffe side scrolling shooter naar de gratis line-up van juni. Sine Mora is een uitdagende game die je aan het roer van een ruimteschip zet volgeladen met kanonnen. Door de tijd te manipuleren navigeer je door uitdagende levels in de Story en Arcademodus van de game die je tot het uiterste drijft om het einde te bereiken. Alles komt op je af van kleine vliegtuigjes tot enorme eindbazen die allemaal volgepompt moeten worden met lood.

  Sine More is van 16 tot en met 30 juni gratis voor Xbox One en Xbox 360.

  Coffee Talk

  Even geen zin om te schieten of als een malle rond te rennen? Dan is het tijd voor koffie! Niet voor jou natuurlijk, maar voor je klanten. In Coffee Talk ben je namelijk een barista die allerlei caffeïnehoudende drankjes voor klanten maakt. Intussen voer je gesprekken met je klanten over hun leven en leer je van alles over ze. De game is relaxerend en bijzonder vermakelijk.

  Coffee Talk is gratis tussen 16 juni en 15 juli 2020 voor Xbox One.

  Sine Mora

  Verkijgbaar vanaf 21 march 2012

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.