Dit zijn de leukste aankomende Switch games

  De Nintendo Switch gekte wordt langzaam iets minder, maar is nog zeker niet voorbij! Een aantal mensen is nog op zoek. Gelukkig hebben al veel mensen er toch een kunnen bemachtigen. Er zijn al genoeg leuke en verslavende games, maar er zijn al genoeg leuke games om naar uit te kijken!

  Paper Mario: The Origami King

  Over een tijdje kunnen we een gloednieuw Mario spel verwachten genaamd Paper Mario: The Origami King. Dit spel heeft Nintendo compleet onverwacht aangekondigd. Naast de aankondiging van de nieuwe Paper Mario game heeft Nintendo ook een allereerste trailer van de game uitgebracht. Zoals de titel verklapt staat deze game in het teken van origami. Ook in de game zelf speelt origami een grote rol.

  Wanneer het Mushroom Kingdom wordt aangevallen door de Origami King, staat er weer een nieuw avontuur voor Mario klaar. Deze keer zal hij moeten proberen om Princess Peach te bevrijden en de Origami King te verslaan. Paper Mario: The Origami King is vanaf 17 juli in de winkels verkrijgbaar. Ook kun je de game nu al pre-orderen in de Nintendo E-shop.

  BioShock: The Collection

  Bij deze game is het wachten bijna voorbij! Vanaf 29 mei is BioShock: The Collection beschikbaar voor de Nintendo Switch. Met deze collectie ben je waarschijnlijk wel even bezig. De collectie bevat namelijk BioShock Remastered, BioShock 2 en BioShock Infinite: The Complete Edition. Als je nog niet bekend bent met de BioShock collectie, maar wel interesse hebt, is dit de perfecte bundel om aan te schaffen.

  In deze games kom je in de meest onvergetelijke werelden terecht en maak je de meest epische verhalen mee. In de games reis je onder andere naar de onderzeese stad Rapture in BioShock Remasterd en naar Columbia, een vliegende stad in de wolken, in BioShock Infinite. Er zit dus meer dan genoeg avontuur in deze games!

  Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

  Ook op deze game hoeven we bijna niet meer te wachten. Op 29 mei komt Xenoblade Chronicles: Definitive Edition uit op Nintendo Switch. Dit klassieke RPG-avontuur is in een nieuw jasje gestoken en eindelijk beschikbaar voor de Switch-spelers. Deze game bevat onder andere HD-graphics, een soepelere gameplay en een gloednieuw epiloog.

  Wanneer er een allesverwoestende invasie heeft plaatsgevonden zul je op reis moeten gaan naar een nieuwe wereld. De vraag is of de toekomst veranderd kan worden of het menselijk ras gedoemd is om uit te sterven. Naast de game zelf is er vanaf 29 mei ook de Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Collector's Edition beschikbaar. Wees er wel snel bij voordat deze is uitverkocht!

  I Am Dead

  Als je op zoek bent naar een kalme, rustgevende game zal I Am Dead zeker aan je verwachtingen voldoen. Dit spel zal niet zomaar een puzzel-avonturengame zijn. Dit spel gaat namelijk vooral om het verkennen van het hiernamaals. Het verhaal gaat om Morris Lupton, een museumconservator die onlangs is overleden. Na zijn dood wordt hij herenigd met zijn dode hond Sparky en is klaar om over te steken naar het hiernamaals, totdat hij erachter komt dat er een ramp zijn geliefde eiland zal treffen. Samen met zijn hond zal Morris oude mysteries van het eiland moeten ontrafelen om de ramp tegen te houden.

  Het verhaal belooft al erg meeslepend te zijn, daarnaast komen er nog een paar andere unieke dingen bij deze game kijken. Zo komen er puzzeltechnieken voor die je bijna niet in andere puzzelgames hebt. Je kunt bijvoorbeeld door objecten heen kijken in de gedachten van de andere eilandbewoners lezen.

  Borderlands: Legendary Collection

  Ten slotte komt er nog een collectie uit op 29 mei 2020, namelijk Borderlands: The Legendary Collection. In deze collectie van de populaire game kun je genieten van Borderlands, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Seque. Dit betekent dus drie keer zoveel chaos, actie en avontuur. Ook zit er genoeg aan bonus content in de game verwerkt, zo is er meer dan 100 uur aan gameplay toegevoegd.

  Deze Borderlands collectie kun je in je eentje spelen, met z'n tweeën of zelfs met vier personen tegelijk. In Borderlands speel je als een van de vier schietgrage huurlingen en ga je op zoek naar buitenaardse technologie. In Borderlands 2 speel als een van de zes vault hunters die Pandora proberen te bevrijden van Handsome Jack. In Borderlands: The Pre-Sequel krijgen we veel meer te weten over Handsome Jack, de schurk van het tweede deel.

  Paper Mario: The Origami King

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.