Alle For Honor classes - Ontdek je favoriete krijger

Article
donderdag, 26 januari 2017 om 12:26
xgn google image
Vandaag is het zover. Spelers kunnen ten strijde trekken als samoerai, viking of ridder en de wereld van For Honor ontdekken in de closed beta! Check hier de For Honor classes en bepaal vast als wie je als eerste het slagveld betreedt.
For Honor speelt zich af in een fictieve versie van de Middeleeuwen. Er zijn drie facties, die bestaan uit de sterkste, meest moedige maar vooral gevaarlijkste krijgers, waartegen wij als stads- en dorpsmensen in het echt liever niet willen vechten. Vanaf 14 februari mogen wij ons virtueel wanen in deze oorlog tussen de drie soorten facties.
Nog niet zo heel lang geleden zijn alle classes bekendgemaakt die we kunnen spelen in For Honor. Uit de trailers van deze karakters blijkt dat ze niets en niemand uit de weg gaan, maar uiteindelijk zullen wij ze daar zo goed mogelijk bij moeten helpen. Om dat te doen moeten ook wij zo goed mogelijk voorbereid zijn. Check hier alle For Honor classes en lees je alvast in in The Arts of Battle.

For Honor classes - De Knights

De Knights zijn dapper, vechten voor eer en zijn bereid daarvoor te sterven. Volgens hen is de dood beter dan verliezen. The Knights bestonden voorheen uit een ongeregeld zooitje, onderverdeeld onder leiding van verschillende krijgsheren. Maar nu staan alle Knights onder één banier en bundelen ze hun krachten om hun landen te verdedigen tegen de Samoerai en Vikings.
The Wardens bieden een mix tussen verdediging en offensief spelen. Ze maken gebruik van langzwaarden en kleden zich deels in harnas, deels in maliën en deels in leer.
The Wardens worden gezien als de beste krijgers voor spelers die zich nog maar net aan For Honor wagen. Dat is omdat ze een grote hoeveelheid basisaanvallen hebben, waarmee de spelers snel bekend worden.
Ook beschikken The Wardens over speciale aanvallen. Eén van deze aanvallen is de "shoulder bash attack", een aanval die de vijand niet kan blokkeren. Verder beschikken deze geharde krijgers ook over aanvallen die hun vijanden onderbreken.
The Conquerors zijn zwaar gepantserde vechters, die door middel van een goede verdediging hun vijanden overmeesteren. Defensief spelen resulteert in overleven. Deze vechters hebben een vechtstijl waar men wat minder bekend mee zal zijn.
Dat komt voornamelijk doordat ze gebruik maken van een automatisch blokkeermechanisme. Verder is de The Conqueror gespecialiseerd in het pareren van aanvallen van zijn vijanden en kan hij aanvallen met zijn schild. Deze aanvallen zijn niet te blokkeren door de tegenstander.
The Peacekeepers vallen onder een heel ander kader van krijgers. Deze zijn snel en zeer irritant om tegen je te hebben.
Deze snelle sluipmoordenaars maken gebruik van hun wendbaarheid en hun messen. Met deze messen zullen ze bij elke aanval die ze doen extra schade over tijd aanrichten, dankzij het bleed effect. The Peacekeepers zijn gespecialiseerd in tegenaanvallen. Ze zullen moeten aanvallen vanaf een korte afstand, wat hun zwakte is. Hun wendbaarheid moet hier tegen opwegen.
Het absolute monster van The Knights. Deze heeft het meest uitgebreide pantser van The Knights en maakt gebruik van één van de gevaarlijkste wapens ooit, de Poleaxe. Dit wapen dient als speer, hakbijl en hamer tegelijkertijd. Dat maakt het wapen effectief in alle situaties.
The Lawbringer is goed in tegenaanvallen door te pareren, daarnaast is deze ook erg goed in het uitschakelen van vijanden voor een korte duur. Hij gooit zijn vijanden op de grond of raakt ze zo hard, dat ze even niet meer weten waar ze zijn.
104614 1

De Samoerai

Volgens de Samoerai zijn tijd en geduld de twee sterkste eigenschappen van een krijger. Deze krijgers maken gebruik van hun martial arts technieken en zullen hier dan ook volledig op moeten vertrouwen, want volgens hun geschiedenis zit het de Japanse vechters niet mee. Ze zijn ontzettend veel mensen kwijt geraakt in de oorlog. Van de hoeveelheid mankracht kunnen ze het niet hebben.
The Kensei krijgers zijn sterke Samurai vechters die gebruik maken van een lange katana. Met deze katana kunnen ze ongelooflijk veel schade aanrichten, op een grotere afstand dan de meeste andere vechters.
Ook beschikken The Kensei krijgers over een eigen specialiteit. Een hoop van hun bewegingen zorgen ervoor dat je chain-attacks kan doen, waardoor je je vijanden in mooie combinaties van slagen kan neerhalen. Dit hebben ze te danken aan hun vaardigheid in martial arts. Verder kunnen deze krijgers gebruik maken van zware aanvallen, die niet geblokkeerd kunnen worden.
The Shugoki zien er vrij sloom en ongetraind uit, maar dat wil niet zeggen dat ze niet geschikt zijn voor het slagveld. Ze worden gezien als de beschermer van het volk, hebben de kracht van een demoon en een wilskracht waar niemand aan kan tippen.
The Shugoki doen met hun uiterlijk hun vechtstijl eer aan. Zij zijn de tanks van de Samurai, met hun langzame aanvallen en langzame bewegingen. Maar vergis je niet, want je hoeft maar één keer niet goed op te letten en je vrienden vinden je hoofd ergens tussen het puin, dankzij deze gasten.
Verder beschikken deze tanks ook over speciale aanvallen, zoals hun charging heavy attacks, light attacks die niet onderbroken kunnen worden en verder hebben ze hun eigen speciale lichaamshouding. Wanneer ze gebruik maken van deze stance, zijn ze helemaal niet te onderbreken.
The Orochi krijgers zijn de snelle sluipmoordenaars onder de Samurai krijgers. Ze dragen een zeer licht pantser en maken gebruik van een katana.
The Orochi krijgers kunnen ontzettend snel aanvallen met hun zwaard. Een interessante specialiteit van deze vechters is dat ze vanuit het ontwijken van een aanval heel snel een tegenaanval kunnen doen. Verder zijn deze Samurai vechters zeer goed in pareren en het uitvoeren van tegenaanvallen .
The Nobushi is een karakter dat meerdere vijanden tegelijk weet aan te vallen. Deze dodelijke Samurai vechters maken gebruik van de Naginata, een langwerpige stok met een kort gebogen zwaard aan het uiteinde. De Nobushi krijgers weten vijanden goed op afstand te houden en zijn voornamelijk heel vervelend om tegen je te hebben omdat ze hun teamgenoten op vele manieren te hulp kunnen schieten.
The Nobushi vechters maken veel gebruik van aanvallen die hun tegenstanders belemmeren in een gevecht. Deze krijgers beschikken over weinig levenspunten, maar krijgen deze wel snel weer terug als ze niet aan het vechten zijn.
104616 1

De Vikingen

Ze zijn vol leven, ze staan in vuur en vlam. Ze doden en ze zijn daar content mee. De Vikingen zijn een lange tijd verdwenen, maar ze keren terug om het land te heroveren dat altijd al van hen was. De Vikingen zijn mensen van pure mankracht en deinzen nergens voor terug. Zij zijn de mannen van het Noorden, die de grote zeeën weten te veroveren.
The Berserkers zijn de snelle sportmannen onder de Vikings. Ze worden ook wel "The Viking engines of death" genoemd. The Berserkers maken gebruik van twee lichte bijlen en zullen zo snel en hard op je inhakken, dat je geen idee hebt hoe je moet blokkeren tot het moment dat je al van top tot teen gehavend bent.
The Berserkers zijn ontzettend goed in het maken van combo aanvallen die heel snel, heel veel schade aanrichten. Tijdens het uitvoeren van deze combo aanvallen kunnen ze ook meerdere doelwitten raken, maar ze kunnen kunnen ook de aanvallen van hun vijanden pareren om weer snel een tegenaanval uit te voeren.
The Raiders zijn eigenlijk gewoon de beulen onder de Vikings en staan altijd op de frontlinie om door alles en iedereen heen te hakken. Door de kracht en het gewicht van hun zware bijlen, kunnen ze erg veel schade aanrichten met één klap, maar ze kunnen met deze klappen hun vijand ook gelijk onderbreken.
Een specialiteit van The Raiders zijn de aanvallen die ze doen tijdens combo's. Deze specifieke aanvallen kunnen niet geblokkeerd worden en daarom zijn ze soms niet te stoppen. Ook kunnen ze veel schade aanrichten met het gooien van hun wapens.
The Warlords zijn moedige krijgers en verdedigers van het volk. Ze hebben hun eer moeten winnen puur door middel van bloed en staal. Ze maken gebruik van een kort zwaard en een schild, ze zijn langzaam maar ze zijn zeer goed in tegenaanvallen. Om hun vijand te raken, zullen ze dichtbij moeten staan, maar hun sterke verdediging zorgt ervoor dat je ze absoluut niet bij je in de buurt wil hebben.
Een toffe speciale aanval van The Warlords zijn hun kopstoten, deze zijn niet te blokkeren en richten erg veel schade aan, daarnaast ziet het er ontzettend bruut uit.
The Valkyrie ziet er op het eerste gezicht niet zo angstaanjagend uit als haar broeders, maar je moet je niet vergissen, want haar lange speer en schild zijn net zo dodelijk als de andere wapens van de Vikingen.
The Valkyrie houden hun vijanden graag op afstand terwijl ze deze helemaal lek prikken door middel van complexe combo aanvallen. Ze zijn goed in het omver gooien van hun vijanden en kunnen ook nog eens veel schade aanrichten met hun kleine schild.
Kan je niet wachten op For Honor? Wij ook niet. Daarom hebben we ons ingeschreven voor de beta, schrijf je ook in voor de For Honor closed beta! Wil je meer weten over For Honor? Check dan onze For Honor Singleplayer special. Of lees onze For Honor Multiplayer special!

Populair Nieuws