Wat vind jij van de Dark Souls remaster? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 13 januari 2018 om 15:00
xgn google image
De eerste Nintendo Direct van het jaar 2018 is verschenen en het was een mini-versie, maar het leverde wel wat op: iets met een Dark Souls remaster. En daar gaat deze XGN Doe Mee over. Welkom bij de Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij naar jullie favoriete Elder Scrolls game. Er werd namelijk een nieuwe update uitgerold voor The Elder Scrolls Online, terwijl de titel al een goede tweeëneenhalf jaar uit is. Ook een andere bestseller van de Elder Scrolls serie, Skyrim, kwam vorig weer terug en nu op de Switch. Maar jouw beste Elder Scrolls titel? Wij geven het woord aan Pepko:
Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker voorbij zag komen: Skyrim die meer werd gespeeld, maar de echte, grote impact kwam van Oblivion. De Doe Mee sluit zich dan ook aan bij hetgeen wat Pepko zei; Oblivion zal toentertijd voor veel meer mensen een echte eyeopener geweest op het gebied van RPG’s.
Maar goed, eventjes genoeg over Elder Scrolls. We blijven wel een beetje bij de toon van Elder Scrolls, maar waar de moeilijkheidsgraad een ‘klein beetje’ is opgevoerd: Dark Souls. Twee jaar geleden kwam de laatste titel uit, Dark Souls III, met twee DLC-pakketten. Ontwikkelaar Hidetaka Miyazaki heeft al gezegd dat de titel de laatste in de Souls-serie is. Onze vraag gaat over die reeks:

Wat vind jij van de Dark Souls remaster?

Afgelopen donderdag werd namelijk bekendgemaakt dat er een Dark Souls remaster aankomt. Het origineel stamt uit 2011 en in mei mag je weer vaak doodgaan op de PlayStation 4, PC, Xbox One en ook de Nintendo Switch. Maar wat vinden jullie daarvan? Zeven jaar na de oorspronkelijke release is er al een remaster.
Laat ons weten in de reacties hieronder wat jij van de Dark Souls remaster vindt en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee!