FIFA 18 transfers - Vijf transfers die zomaar zouden kunnen gebeuren!

Article
zaterdag, 13 januari 2018 om 13:31
xgn google image
Er is een tijd van komen en gaan in de wereld van het voetbal. Deze tijd breekt altijd aan wanneer de transfermarkt weer open gaat. De batterijen van de geruchtenmolen zijn ververst en de talkshows staan bol van de eventuele overstappen. Ook in FIFA is dit interessant, want welke FIFA 18 transfers gaan we in de game zien?

5. Pierre-Emerick Aubameyang - Guangzhou Evergrande

Al sinds afgelopen zomer wordt de topspits van Borussia Dortmund gelinkt aan een overstap naar het land waar het grote geld te verdienen valt: China. De club Guangzhou Evergrande zou wel oren hebben naar de kwaliteiten van Aubameyang.
Nu is dit een overstap die we liever niet zien gebeuren, want de Chinese competitie zit niet in FIFA 18 en dan raken we één van de beste spelers in het spel kwijt. Toch is het aan de andere kant ook een pluspunt, je hebt deze veel scorende snelheidsduivel niet meer tegen je!

4. Kevin Strootman - Liverpool

Een negatief begin dus van de lijst FIFA 18 transfers, daarom richten we ons nu weer op de potientele transfers die een positieve draai zouden geven aan FIFA. Bijvoorbeeld die van onze landgenoot Kevin Strootman. Manager Jürgen Klopp zou gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van de middenvelder.
Nu Coutinho zijn transfer naar Camp Nou heeft afgerond moet Liverpool opzoek naar nieuwe waterdragers op het middenveld en wellicht dat Strootman een pleister op de wond van het verlies van de Braziliaanse spelmaker kan zijn. Ondanks dat het twee heel verschillende type spelers zijn, kan Liverpool zo'n versterking wel gebruiken.

3. André Silva - Everton

Met hoge verwachtingen kwam de Portugese spits, die schitterde op de Confederations Cup met zijn land, naar AC Milan. De aanvaller zou samen met de andere aankopen ervoor moeten zorgen dat de club uit Milaan weer terug naar de top ging. Dit pakte alleen anders uit dan gedacht.
De spits wist niet tot scoren te komen en zou al richting de uitgang worden begeleid. Dit keer is alleen niet het rode deel van Liverpool geinteresseerd, maar het blauwe deel: Everton. De manager Sam Allardyce wil de spits kopen en weer terugbrengen naar zijn niveau dat hij had in het shirt van Portugal. Het zou een leuke wisseling van competitie zijn!

2. Naby Keïta - Liverpool

Deze transfer is al aanstaande, want de Afrikaanse voetballer maakt aankomende zomer de overstap naar de Engelse club. Toch zou het zomaar kunnen zijn dat we de middenvelder van RB Leipzig binnen nu en het einde van de transferperiode aanschouwen in een Liverpool shirt.
Met de miljoenen van de verkochte Coutinho zou Liverpool namelijk bereid om, naast het halen van Strootman, meer geld neer te leggen voor Keita. Om zich zo nu al te verzekeren van de diensten van de middenvelder. Het zou één van de leukere FIFA 18 transfers zijn, want Keita is enorm goed op FIFA!
124406

1. Alexis Sánchez - Manchester City

Keuzes, keuzes, keuzes, vooral voor de huidige club van de Chileense speler: Arsenal. Al sinds afgelopen zomer jaagt de club uit Manchester op de speler van The Gunners en dat is niet opgehouden. Pep Guardiola wil Sánchez dan ook heel graag aan zijn selectie toevoegen.
De aanvaller heeft nog maar een contract voor 6 maanden en de speler is niet bereid om zijn contract te verlengen. Een dillema voor zowel speler als club. Weggaan en een transfersom voor Arsenal, of blijven en gratis de deur uitlopen volgende zomer. Of het nou nu of later gebeurt, Sánchez gaat hoe dan ook vertrekken!

Nog meer leuke de FIFA 18 transfers?

Er gaan natuurlijk nog meer transfergeruchten in de rondte, daarom zijn wij benieuwd naar welke geruchten jullie graag werkelijkheid zien worden. Zo kunnen in onze FIFA Ultimate Team aan de slag met 'nieuwe' spelers!

Populair Nieuws