De consoles of computers waarop het meest gegamed wordt

Article
donderdag, 19 februari 2015 om 21:50
xgn google image
Vorige week wilden we eens weten waarop jullie nou het meeste gamen... En de uitslag verraste ons toch nog wel! We gaan snel van start met de top 5 meest populaire gaming devices!

5. Xbox 360

Een aantal van jullie houdt het retro en gamet nog gewoon op oude vertrouwde Xbox 360, die toch alweer uit 2005 stamt.
Hebben jullie al een kijkje genomen bij de ondergesneeuwde games voor Xbox 360 die jullie wellicht over het hoofd hebben gezien?
67312

4. PS3

De PlayStation 3 bleek net iets populairder te zijn onder het XGN lezerspubliek, wat niet verrassend is als je naar wereldwijde verkoopaantallen kijkt.
Het is een krachtige console die vele topspellen heeft voortgebracht en wordt door veel mensen nog dagelijks gebruikt. Deze top 25 PS3 games kan jullie vast nog wel even zoet houden, toch?
67318

3. PC

Ahh, The Master Race represent! Voor vele gamers blijft de PC het ultieme game apparaat. Het valt te betogen dat bepaalde genres zoals strategie nou eenmaal handiger te bedienen zijn door een muis.
Ook Steam heeft waarschijnlijk zijn steentje bijgedragen aan de populariteit van de PC. En totdat je Goat Simulator op console kan spelen, stappen wij niet over!
67319

2. Xbox One

De Xbox One, a.k.a. Xbone, heeft een goede tweede plek weten te bemachtigen in jullie harten. We vragen ons af hoeveel van jullie deze uit Duitsland hebben gehaald. We begrijpen nog altijd niet waarom de console niet in Nederland werd verkocht vanaf de launch...
In ieder geval is deze marketingfaal van Microsoft een goede verklaring voor de 'winnaar' van de poll op de volgende pagina!
En om Xbox One een handje te helpen geven we jullie een overzicht van een aantal leuke budget games voor de console.
67320

1. PS4

PlayStation 4 is veruit de meest populaire console in Nederland, en dat blijkt ook uit de stemmen. De PS4 kreeg drie keer zoveel stemmen als de Xbox One!
Het feit dat de PS4 al een jaar lang in Nederland te koop was en Xbox One toen nog moest beginnen heeft hier, denken wij, veel invloed op gehad.
We vonden het wel opvallend dat Nintendo niet voorkomt in de top 5, en dat ook handheld gaming op een laag pitje staat bij de XGN lezers.
In ieder geval feliciteren we Sony met de uitslag, goed gedaan!

Populair Nieuws