De top 5 beste PS Vita games

Article
vrijdag, 20 februari 2015 om 11:07
xgn google image
Deze week viert Vita">Playstation Vita zijn verjaardag. 22 februari wordt die 3 jaar! Om dit te vieren hebben we de top 5 beste PS Vita games voor je op een rijtje gezet.

Tearaway

Tearaway is een game die duidelijk voor PlayStation Vita is ontwikkeld. De besturing is gericht op de touchscreen, op zowel aan de voorkant als de achterkant van de Vita. De Tearaway vrolijke poppetjes in een wereld van papier zijn er voornamelijk om je te vermaken. Een duidelijk verhaal is dan ook niet aanwezig, maar dit is totaal niet storend. Deze Playstation Vita game kreeg van ons een 8 in de Tearaway review.
67314 1

Child of Light

Aurora, een roodharig meisje, is de held in de fantasy georiënteerde game Child of Light. Op haar zoektocht naar haar huis moet ze verschillende missies voltooien en kan ze met personages praten. Leid jij dit meisje de weg naar huis? Deze game kreeg van ons een 9.5 in de Child of Light review en is hiermee één van de beste PlayStation Vita games.
67315 1

Murasaki Baby

In Murasaki Baby ben je de beschermengel van Baby. Ze is op zoek naar haar moeder en jij moet haar door de levels helpen. Deze levels zien eruit alsof je in een Baby’s nachtmerrie bent beland en los je de puzzels op die erin voorkomen. De besturing van de game gaat volledig met de touchscreen en is daarmee perfect ingespeeld op de Vita. Murasaki Baby scoorde een 7 in de Murasaki Baby review.
67316 1

LittleBIGPlanet

LittleBIGPlanet scoort vrijwel altijd goed en behoort dus ook bij één van de beste Playstation Vita games. Deze game geeft het vertrouwde gevoel van de poppetjes, maar met leuke nieuwe elementen. En natuurlijk ziet de game er ontzettend leuk uit. De platformgame kreeg van ons een 9.2 in de LittleBIGPlanet review.
67317

Soul Sacrifice

In deze RPG staat magie centraal. Jij, als gevangene, gaat er alles aan doen om jezelf sterker te maken en uiteindelijk de strijd aan te gaan tegen Magusar, de wrede tovenaar die mensen als offers gebruikt om onsterfelijk te worden. Soul Sacrifice kreeg van ons een 8 in de Soul Sacrifice review en is hiermee de afsluiter van de 5 beste PS Vita games.

Populair Nieuws

Laatste Reacties