De beste Xbox Series X 2021 games om naar uit te kijken

Article
zondag, 03 januari 2021 om 15:00
state of decay 3f1595526598
Hoewel we over het algemeen PlayStation de console met de betere exclusives is, is dit wel een ding waar Microsoft hard mee aan het werk is. Er worden steeds meer en betere exclusives gemaakt en ook voor de next-gen console, de Xbox Series X, staan een aantal hele vette games gepland. Vandaag gaan wij de beste games die eraan komen voor de console af.

Forza Motorsport 8

Deze Xbox exclusives staan samen met de andere Forza gamereeks, Forza Horizon, bekend als de beste racespellen die er zijn. Welke nou precies jouw favoriete is maakt niet zoveel uit, want beide spellen zijn ontzettend vet. Het volgende spel uit de reeks zal weer een aantal verbeteringen kennen, zo heeft het spel Rey Tracing en kan je spelen met 60 frames per second. In Forza Motorsport 8 zul je dus kunnen racen zoals nooit tevoren. De spellen staan erom bekend dat ze een erg realistische ervaring bieden. Zoals vrijwel alle Xbox exclusives zal het spel ook speelbaar zijn op PC. Volgens een lek zal Forza Motorsport 8 zal uitkomen in februari 2021, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

State of Decay 3

Het derde deel van deze open wereld zombie-survival game zal speelbaar zijn op de Xbox Series X/S en de PC. In deze game heb je maar één echt doel, overleven. Hiervoor zul je natuurlijk een aantal dingen nodig hebben, die je in het spel kan bemachtigen. Veel weten we nog niet over State of Decay 3, maar de eerste twee spellen waren erg populair en ook erg goed. Daarom hebben wij behoorlijk hoge verwachtingen voor het derde deel in de reeks en is het één van de spellen voor de Xbox Series X waar wij ons het meest op verheugen. Helaas wordt de kans dat State of Decay 3 in 2021 uit zal komen steeds kleiner, maar wij blijven optimistisch!
hellblade 2 announced for next gen xbox series xf1576219388

Senua’s Saga: Hellblade II

Het eerste deel van Hellblade is misschien wel één van de meest unieke spellen die ooit werd uitgebracht. In het spel reis jij als Senua naar hel, om de ziel van jouw geliefde te bevrijden. Tijdens deze reis heb jij constant stemmetjes in je hoofd, die je ook echt hoort als je aan het spelen bent. Je haalt de maximale ervaring uit dit spel door het te spelen met een headset. Senua’s Saga: Hellblade II zal ongetwijfeld weer een geweldig spel en een bizarre ervaring zijn. Het spel zal waarschijnlijk tussen begin februari en eind maart uitkomen, maar de precieze releasedatum is nog onbekend.

Halo Infinite

Halo Infinite, wat in principe de grote launchtitel van de Xbox Series X moest worden, werd uiteindelijk toch uitgesteld. Halo is natuurlijk al jarenlang de grootste Xbox exclusive en een van de populairste shooter spelreeksen ter wereld. Ook Halo Infinite lijkt weer een ontzettend vette game te gaan worden. Deze first-person shooter is de veertiende Halo-game en daarnaast de zesde ‘main entry’ in de spellenreeks. Het is het derde deel van de ‘Reclaimer Saga’ en je zal opnieuw spelen als Master Chief. Je doel is natuurlijk om de mensheid te redden van buitenaardse wezens. Halo Infinite is ongetwijfeld de grootste Xbox exclusive die eraan komt.
halo infinitef1632209469
Welke van deze Xbox exclusives verheugen jullie je het meest op? En welke games missen jullie nog in dit lijstje? Laat het ons weten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties