De Beste NHL 13 deals: Vanaf 47,95 euro

Article
donderdag, 13 september 2012 om 12:05
xgn google image
NHL 13 brengt ons aan het eind van de zomer van 2012 naar de ijsbanen om eens lekker te hockeyen. Hoewel de ijshockey sport niet heel populair is in Nederland, komt de game toch naar ons kikkerlandje toe. Maar waar kun je de game het beste aanschaffen zonder dat het een aanslag op je portemonnee is?
Op het moment van schrijven is Eke druk bezig met de recensie van de game en deze kun je dan ook binnenkort verwachten. Kun je niet wachten om het eindoordeel te lezen, dan kun je altijd nog aan de slag gaan met de demo die gratis te downloaden is op de Xbox 360 en PlayStation 3.
In NHL 13 is het de bedoeling dat je honderden ijshockey wedstrijden gaat spelen. FIFA op ijs dus. Speel door de verschillende competities heen, of neem het op tegen andere spelers in de multiplayer. Je kunt je dan ook wel even vermaken met je schaatsen en je stick.
Games zijn echter al duur genoeg, dus wij sommen de goedkoopste plaatsen om NHL 13 aan te schaffen voor jullie op. Hieronder noemen we eerst de prijzen zonder verzendkosten, de tweede prijs is inclusief.
Xbox 360-versie:
PlayStation 3-versie
Om alvast in de ijsstemming te komen, kun je hieronder de trailer van NHL 13 op je gemak bekijken. Zo weet je precies wat je te wachten staat als je de game in je console legt.