De beste LEGO Creator 3in1 sets van 20 tot 50 euro

Article
maandag, 08 juli 2024 om 19:00
In principe kun je met bijna elke LEGO-set kijken wat je er nog meer van kunt bouwen. Maar de Creator 3in1 lijn moedigt dat nog eens extra aan, door in zekere zin drie sets in één te leveren. Deze 3in1 sets kosten bovendien ook niet zoveel

Bosdieren: rode vos

De kat van LEGO Ideas maakt de laatste maanden enigszins furore: bijna elke kattenliefhebber wil hem wel hebben, helemaal als hun echte kat dezelfde tekening heeft. Maar niet alleen katten zijn schattig of mooi. Sterker nog, ook dieren die niet zo geschikt zijn voor in huis zijn vaak heel leuk.
Een drietal van deze wilde dieren is te vinden in de Bosdieren-set van LEGO Creator 3in1. De rode vos is de hoofdattractie, maar de uil en de eekhoorn mogen er ook zijn. Je kunt de modellen ook nog een poseren om zo mooi mogelijk op je plank te staan.

Tropische Ukelele

Het valt momenteel een beetje tegen met het zomerweer, maar je hebt zeker mogelijkheden om de sfeer toch een beetje te voelen. Neem bijvoorbeeld de LEGO-set van de tropische ukelele. Het is zonder twijfel één van de meest zomerse LEGO-sets die er zijn.
Want behalve de Ukelele kun je er ook een surfplank en een dolfijn mee maken. Als dat geen warme strandtaferelen voor de geest haalt, weten we het ook niet meer. Met een prijs van maar ongeveer 30 euro is dit een set waar je deze zomer veel plezier aan kunt beleven.

Zeedieren

Als je ooit ergens in de zee hebt gedoken, of in een zee-aquarium bent geweest, weet je dat het leven onder water heel divers is. De meest wonderbaarlijke en soms bizarre wezens zweven door het water. Met deze LEGO-set kun je een paar van die wezens nabouwen.
Welke voorstelling je met deze set ook bouwt, het blijft een collectie zeedieren. Maar het is toch een verschil of je wat vissen en een schildpad bouwt, of twee inktvissen. Of elk onderwaterdier dat je met deze set kan bouwen echt bestaat is de vraag, maar goed, we weten zo weinig over de oceaan dat er ergens best nog een vis kan huizen die erg lijkt op iets dat LEGO heeft verzonnen. 

Strandkampeerbus

We blijven nog heel even bij de zee, want niet alle pret is op of onder water. Ook aan het strand kun je flink genieten. Een campertje kan daarbij helpen. Dat kun je maken met deze set, maar je kunt ook een andere kant op.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een ijskraam, of een huisje op het water? Ondanks het kleine formaat van ons land is het strand soms uren rijden. Dus het kan leuk zijn om het strand op deze manier even jouw kant op te halen.

Hamsterwiel

We hebben het al even gehad over wilde dieren, maar ook huisdieren zijn natuurlijk leuk. Met deze LEGO-set is er voor ieder wat wils. Als je van knaagdieren houdt, moet je vooral het model bouwen dat de set zijn naam geeft, want de twee hamsters met hun huisje en hun wiel zijn enorm schattig.
Maar katten- en hondenmensen kunnen ook uit de voeten met deze set. Voor de hond kun je een hok, wip en wat speeltjes bouwen. De kat heeft het helemaal naar zijn zin met een krabpaal., met daarbovenenop een muis om op te jagen.

Populair Nieuws