Laatste streaming nieuws

  Hamilton vertrekt, maar is erg enthousiast over nieuwe auto van Mercedes

  Volgend jaar vertrekt Lewis Hamilton naar Ferrari, maar dit jaar lijkt zijn wens bij Mercedes eindelijk in vervulling te gaan. De coureur is namelijk erg enthousiast over de nieuwe W15.

  Viaplay-baas wil Formule 1 in 4K gaan uitzenden

  Viaplay heeft om uiteenlopende redenen kritiek gekregen. De resolutie waarop de Formule 1 wordt aangeboden is daar één van. Maar de nieuwe CEO van Viaplay Nederland maakt van betere beeldkwaliteit een prioriteit: hij wil de F1 in 4K kunnen aanbieden.

  Verstappen maakt zich geen zorgen na snelle Mercedes in Bahrein

  Velen verwachten dat Red Bull Racing weer gaat domineren in 2024, maar tot nu toe maakt Mercedes juist indruk in Bahrein. Max Verstappen maakt zich alleen niet zo’n zorgen.

  Star Wars Younglings waren echt bang voor Anakin Skywalker

  Hoewel er altijd al een duister randje aan Anakin Skywalker zat, raakt zijn val in Revenge of the Sith in een enorme stroomversnelling. Eén van zijn eerste daden als Darth Vader is het uitroeien van alle Jedi in de tempel, inclusief Younglings. Het blijkt dat de kinderen in deze scène niet alleen bang waren voor Anakin Skywalker, maar ook voor acteur Hayden Christensen.

  Let op: de F1 GP van Bahrein gaat niet van start op zondag

  Als er één constante is in de F1, is dat de Grand Prix op zondag wordt georganiseerd. Maar dat is deze week niet het geval voor de GP van Bahrein.

  Kijkcijfers Drive to Survive donderen naar beneden met seizoen 6

  Het lijkt erop dat Drive to Survive niet meer zo populair is als aan het begin. De kijkcijfers zijn met seizoen 6 namelijk naar beneden gedonderd, zo blijkt uit cijfers van Netflix.

  Rings of Power showrunners zijn nu al begonnen aan seizoen 3

  Hoewel The Rings of Power seizoen 2 nog moet verschijnen, zijn de showrunners van de serie nu al begonnen aan het werk voor seizoen 3. Daarnaast is er ook een nieuwe deal gesloten met Amazon.

  Christian Horner blijft officieel teambaas van Red Bull Racing

  Het onderzoek naar het gedrag van Christian Horner is ten einde. Red Bull heeft besloten dat hij officieel teambaas mag blijven bij Red Bull Racing, de topman heeft zich volgens het onderzoek niet schuldig gemaakt aan de feiten waarvan hij werd beschuldigd.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.