Dit zijn de beste games om nu met korting te scoren!

Article
zaterdag, 18 juni 2022 om 12:00
final fantasy vii remakef1578385455
Winkels strooien tegenwoordig met kortingen op games, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij de beste games op een rij gezet die je nu met korting kan scoren!

Final Fantasy VII Remake

Het was deze week een goede week voor fans van Final Fantasy. Square Enix heeft namelijk eindelijk bekendgemaakt hoe het tweede deel van de Final Fantasy VII Remake heet en wanneer we de release kunnen verwachten. Heb je het eerste deel nog niet gespeeld, dan kan je die game nu goedkoop in huis halen.
De Final Fantasy VII Remake is veel meer dan een simpele grafische update. Square Enix heeft de klassieker namelijk helemaal vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd. Zo zien geliefde karakters als Cloud, Tifa en Sephiroth er nog mooier uit dan in de geanimeerde film Advent Children.
De gameplay is daarnaast ook helemaal op de schop gegaan. Niet langer zijn gevechten namelijk turn-based, alles is namelijk in real-time met een aangepaste versie van het Active Battle System. Je hebt overigens nog wel even de tijd om door de game heen te vechten, want Final Fantasy VII Rebirth komt pas eind 2023 uit. En de PS5-versie van de Final Fantasy VII Remake heeft ook nog eens nog meer content!
hollow knightf1643212145

Hollow Knight

Ook Hollow Knight-fans kunnen blij zijn. Ontwikkelaar Cherry Point heeft namelijk eindelijk weer iets laten zien van Hollow Knight Silksong, het langverwachte vervolg. Een releasedatum is er nog niet, maar de game moet binnen een jaar uitkomen en is vanaf dag één gratis te spelen op de Game Pass.
Dat veel fans er met smart naar uitkijken is niet raar, want Hollow Knight is een ijzersterke titel. In de game speel je met een naamloze insect-achtige krijger, die afreist naar Hallownest. Het koninkrijk is vervallen door een ziekte en zit vol met vijanden, inclusief een flink aantal uitdagende bazen.
De 2D side-scroller heeft goed gekeken naar de Soulsborne games van FromSoftware. Niet alleen zijn de bazen namelijk uitdagend, als je sterft raak je namelijk al je Geo, de valuta van Hallownest. Om je waardevolle spullen weer terug te krijgen zal je een shade van jezelf moeten verslaan op de plek waar je bent gestorven. Ondanks de geleende mechanics voelt Hollow Knight aan als een uniek avontuur, dat je zeker een keer gespeeld moet hebben.
far cry 6f1633105478

Far Cry 6

Door alle drukte op Schiphol is het momenteel niet aan te raden om met het vliegtuig op vakantie te gaan. Gelukkig kan je ook zonnige oorden bezoeken vanuit je eigen huis. In Far Cry 6 mag je namelijk op vakantie op het fictieve eiland Yara, dat sterk geïnspireerd is door Cuba.
Hoewel, vakantie is een beetje een groot woord. Het eiland wordt namelijk met harde hand geregeerd door Anton 'El Presidente' Castillo (gespeeld door Giancarlo Esposito) en hij bereidt zijn zoon voor om later de macht over te nemen.
Daar wil de lokale bevolking natuurlijk een stokje voor steken, dus mag je als de guerrillastrijder Dani Rojas chaos gaan schoppen op Yara. Zoals we gewend zijn van de Far Cry games krijg je daarvoor een heel arsenaal tot je beschikking, inclusief een aantal nieuwe speeltjes. Zo mag je onder andere een rugtas meenemen waarmee je een mortier kan afschieten. Daar zeggen wij geen nee tegen!
assassins creed valhalla combat forestf1620646652

Assassin's Creed Valhalla

De laatste jaren staat Ubisoft bekend als een uitgever dat niet snel stopt met de ondersteuning van haar games. Zelfs als de titel aan het begin niet zo'n succes is. Met Assassin's Creed Valhalla gaat Ubisoft nog een stapje verder, want na drie grote uitbreidingen krijgt de game binnenkort ook nog een nieuwe, gratis gamemodus.
Dat komt allemaal bovenop de enorme hoeveelheid content die Assassin's Creed Valhalla al standaard biedt. In de game stap je in de laarzen van de viking Eivor, die samen met zijn adoptiebroer naar Engeland vertrekt om daar een eigen koninkrijk op te richten. In thuisland Noorwegen heeft namelijk na een bloederige burgeroorlog Koning Harald alle macht geclaimd.
Je hebt natuurlijk wel steun nodig en dus mag je alle hoeken van Engeland bezoeken om edelen en koningen te ontmoeten. Al snel stuit je daarbij natuurlijk ook op een mysterieuze organisatie die alle touwtjes in handen wil krijgen en waar een stokje voor gestoken moet worden. Aan jou de keuze om dat met een bijl of een hidden blade te doen.