De vijf leukste PS5 trophies van dit moment

Article
zaterdag, 18 juni 2022 om 13:00
playstation trophiesf1655372648
Je hebt van die Sony pony's die verslaafd zijn aan het halen van trophies. Speciaal voor die mensen hebben we nu een lijst samengesteld van 5 toffe trophies om te halen! Veel plezier én succes gewenst!

Die Nussknacker Sweet (Sniper Elite 5)

Onlangs is de shooter Sniper Elite 5 uitgebracht van Rebellion. Daar zitten een paar aardige trophy's in. De game is heerlijk voor sniper-fanaten en er kunnen dan ook diverse ledematen van vijanden afgeknald worden.
Het mooiste is om dit vanaf heel wat meters te doen. Bovendien word je daarvoor beloond. Als je een Nazi van meer dan honderd meter afstand in zijn ballen schiet, oftewel een testikel-schot maakt, dan word word je beloond met Die Nussknacker Sweet. Tadaa! Veel plezier én succes gewenst.
maid of skerf1655372674

Wales Interactive (Maid of Sker)

Hoewel sommigen nu helemaal in de ban zijn van een nieuwe horrorgame, namelijk The Quarry, zou je haast vergeten dat er twee jaar geleden nog een survival horrogame uitkwam: Maid of Sker. Het mooie aan deze horrorgame is dat deze is gemaakt door de ontwikkelaar Wales Interactive.
Deze ontwikkelaar doet zijn naam eer aan, want er is een trophy in het spel gestopt dat Wales Interactive heet. Het enige wat je moet doen is op een gegeven moment interactie hebben met een walvis als beetje en dan ontvang je deze leuke trophy!
it takes two blog image 3jpgadaptcrop16x9818pf1614082588

Force Triangulated (It Takes Two)

It Takes Two is één van de betere platformers die we de afgelopen jaren hebben zien verschijnen. Het creatieve wonderland dat door ontwikkelaar Hazelight Studios. Die creativiteit druppelt ook mooi door in de trofeeënlijst.
Er is namelijk een speciale trofee bedacht voor een Easter Egg die in de game zit. De titel van de trofee geeft al een klein beetje weg welke game als een easter egg terug te vinden is, maar wat je precies moet doen zullen we nog niet voor je verklappen. Wel helpen we je alvast een handje op weg.
Ga in Chapter 4: Cuckoo Clock in de sectie Gates of Time naar de rivier en zoek naar een aangemeerde boot. Pak samen met je partner de boot tot je in een grot zit en daar een huis aantreft. Ga het gebouw binnen en speel deze toffe trofee vrij!
lego star wars the skywalker saga release date 2022f1648999285

And who gave your permission...? - (LEGO Star Wars: The Skywalker Saga)

De fun zit hem niet alleen in de titel van deze maffe trophy, maar ook in de uitvoering. Wat je moet doen om deze trophy te halen is gewoon 50 helmpjes van de hoofden schieten van stormtroopers.
Er is één missie waarbij je heel snel progressie kan boeken en dat is als je de missie Starkiller Queen speelt. Dan sta je namelijk oog in oog met 30 stormtroopers. Je kan de missie net zo vaak opnieuw spelen als je wilt.
the stanley parable ultra deluxef1655373534

Super Go Outside (The Stanley Parable Ultra Deluxe)

Deze trophy is wel heel maf, maar vooral moeilijk. Om deze trophy te halen moet je maar liefst tien jaar wachten! Als je de game dan na tien jaar weer eens opstart, krijg je de trophy. Dat gaat wel erg ver of niet?
Gelukkig is er een trucje om dit eenvoudig op te lossen: je moet de game spelen, daarna zet je de instellingen op offline en pas je de tijd terug van je xbox naar iets meer dan tien jaar geldeden. Daarna start je weer de game op en dan krijg je de trophy ook. Let er wel op dat dit alleen kan als het je home xbox is.