De beste game releases van het najaar

Article
zaterdag, 28 oktober 2023 om 13:00
super mario bros wonderf1696505486
De klok gaat achteruit en dat betekent maar één ding en dat is dat de dagen korter worden en het moment aanbreekt om jezelf op te sluiten om non-stop te gamen! Dit zijn dan ook onze tips voor de beste releases van het najaar.

Super Mario Bros. Wonder

Eén van de games die je echt moet aanschaffen is Super Mario Bros. Wonder, de meest recente game van Nintendo. Als je houdt van een vrolijke game met Mario en zijn vrienden en dat het liefst co-op doet met meerdere mensen is deze game echt een pareltje. Niet voor niets geven we het spel een 8,7 in onze review. Zo schreef onze Marcus het volgende:
‘In co-op zie je niet alleen meer geheimen en alternatieve routes, maar kun je elkaar ook redden. Spelers die doodgaan zweven rond als spookjes en door een andere speler aan te raken komen ze weer tot leven. Als spookje heb je nog geen leven verloren, dat gebeurt pas als je niet binnen een korte tijd je levende partner kunt aanraken, waarna je gewoon terugkomt zolang je nog levens hebt. Als spookje heb je bovendien ook controle over waar je bent, zodat je zelf nog een bijdrage kunt leveren aan je eigen wederopstanding.’
super mario rpg remakef1698319887

Super Mario RPG

Zoek je iets van Nintendo met de besnorde loodgieter en iets meer diepgang? En heb je liever een singleplayer game? Dan ben je bij Super Mario RPG aan het goede adres. Dit is een remake van de SNES-versie uit 1996.
Dus gamers die wat jonger zijn en dit avontuur nooit beleefd hebben, kunnen naar hartenlust mysteries oplossen en schatten zoeken in Super Mario RPG. Bovendien heeft Nedgame nu een leuke actie. Want iedereen die de game in de pre-order zet, ontvangt een gratis standee. Leuk om je kamer mee te decoreren!
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886

Call of Duty: Modern Warfare III

We gaan van kindvriendelijke games door naar keiharde actie. Al jaren is het vaste prik om ieder jaar een nieuwe Call of Duty uit te brengen. Dit jaar is he tijd voor Call of Duty: Modern Warfare III. Nedgame windt er dan ook geen doekjes om in de beschrijving: ‘Pas je aan of sterf in een gevecht tegen de ultieme bedreiging.’ Dat klinkt dreigend en dat is het dan ook.
Deze game is een direct vervolg op Call of Duty Modern Warfare II. Als speler neem je het op tegen oorlogsmisdadiger Vladimir Makarov. Het is tevens de 20ste st verjaardag van Call of Duty. Wat dat betreft kun je dus niet meer om deze franchise heen. Ook kan er als vanouds weer lekker los worden gegaan in een zombie-modus.
marvels spider man 2f1696319930

Marvel’s Spider-Man 2

Waar we ook niet om heen kunnen de laatste paar jaar zijn superhelden. En als er één het supergoed doet, mede door de prachtige vertolking in de films door Tom Holland, is het Spider-Man. Na het succes van Spider-Man 1 en Miles Morales kon Sony niet achterblijven met een nieuwe deel. En dat is recent uitgebracht.
Onze Sonypony Luuc beoordeelde de game met een 8.5 in de recensie. Hij schrijft daarin onder meer het volgende: ‘Dat Insomniac er niet voor kiest om spelers volledige vrijheid te geven, is een slimme keuze. Miles’ Venom Punch kan bijvoorbeeld niet gelijktijdig in de roulatie zijn als sommige nieuwe aanvallen die geïntroduceerd worden. Het zorgt ervoor dat je moet nadenken over de specifieke speelstijl die bij je past zonder dat je té veel knoppencombinaties moet leren om aanvallen uit te voeren.’
avatar frontiers of pandora headerf1698320113

Avatar: Frontiers of Pandora

De laatste op dit lijstje is Avator Frontiers of Pandora. Dit is een actie avonturenspel uit de stal van Ubisoft en ontwikkelaar Massive Entertainment, dat eerder verantwoordelijk is geweest voor The Division games.
De game komt voort het uit het succes van de film van James Cameron. Aan het einde van het jaar kun jij zelf een Navi’ zijn. Het is een spannend verhaal, waarin jij ontvoerd bent door de RDA (een militaristische menselijke corporatie), maar na vijftien jaar vrij bent. Vanaf dan heb je maar één missie: jezelf en andere Navi’ beschermen tegen de RDA.