Top 10 beste E3 2019 Xbox One X games

  Alle mensen die de afgelopen jaren met de Xbox One X een grafische update in huis hebben gehaald willen natuurlijk wel games spelen die volledig gebruik maken van deze extra kracht. Dit zijn de beste E3 2019 games die er schitterend uit gaan zien op jouw Xbox One X.

  Ubisoft

  10. Ghost Recon: Breakpoint

  Na het succes van de eerste open wereld Ghost Recon game Wildlands zal het vervolg doorgaan in dezelfde stijl en met een nog uitgebreidere wereld en spannender verhaal een nog betere ervaring leveren. Het vorige deel wist vooral op grafisch gebied veel indruk te maken en de nieuwe speelwereld Auroa lijkt ook weer veel plezier voor het oog te zijn.

  In Ghost Recon: Breakpoint kunnen spelers in teams of solo tactische missies uitvoeren in een open wereld. De vijanden in de game zijn een groep ex-militairen genaamd ‘The Wolves’. De groep staat onder leiding van Cole D. Walker die wordt gespeeld door Jon Bernthal, bekend van onder andere The Walking Dead en The Punisher.

  Warner Bros. Interactive Entertainment

  9. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  Ja oké, het is en blijft een LEGO game. Toch zal LEGO Star Wars: The Skywalker Saga er waarschijnlijk prachtig gaan uitzien op je Xbox One X. Op de officiële Star Wars website zijn een aantal screenshots vrijgegeven die laten zien hoe bekende Stars Locaties er in de game gaan uitzien.

  LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de nieuwe ‘Complete Saga’ en bevat in totaal negen Star Wars films. De E3 2019 trailer beloofde weer lekker veel droge Lego humor en vooral toffe Star Wars actie. De game zal vanaf volgend jaar verkrijgbaar zijn.

  Square Enix

  8. Marvel’s Avengers

  Dankzij de release van Avengers: Endgame is Marvel populairder dan ooit en op deze hype wordt goed ingespeeld met een nieuwe Avengers video game. Marvel’s Avengers is een 4-speler co-op game waarin je de controle krijgt over bekende superhelden als Iron Man en Thor. Je kunt ook alleen spelen, maar dat zal ongetwijfeld wat minder leuk zijn.

  Er zijn nog maar weinig Xbox One X games uitgekomen met een Marvel thema. De wereldwijd hoog gewaardeerde Spider-man game kwam vorig jaar exclusief uit voor de PlayStation 4. Vanaf 5 mei 2020 kunnen Xbox spelers ook eindelijk genieten van een uitgebreide Marvel game.

  Infinity Ward

  7. Call of Duty: Modern Warfare

  Het nieuwste deel uit de Call of Duty-reeks was misschien geen onderdeel van een persconferenties maar de game was wel zeker aanwezig op E3 2019. Ontwikkelaars van Infinity Ward hebben in meerdere interviews informatie gegeven over de game en staan nog een paar interviews in de planning.

  Call of Duty: Modern Warfare zal eindelijk vaarwel zeggen tegen de zwaar verouderde Call of Duty engine uit 2005. Deze nieuwe engine is geoptimaliseerd voor 4k en HDR en zal gaan zorgen voor omgevingen die nog gedetailleerder zijn en zeer realistische belichting. Hierdoor krijgt Call of Duty een flinke grafische update waar jouw Xbox One X goed gebruik van kan maken.

  Bethesda Softworks

  6. DOOM Eternal

  De DOOM game uit 2016 pompte weer nieuwe leven in de klassieke DOOM-reeks en werd wereldwijd extreem goed ontvangen. Eind dit jaar komt het vervolg DOOM Eternal uit en het ziet er naar uit dat we weer een hele hoop bloederige actie kunnen verwachten. Op E3 2019 werd de game tijdens Bethesda’s persconferentie uitgebreid besproken en kregen we nieuwe beelden te zien.

  In deze nieuwe beelden is te zien dat de graphics weer net zo bloedmooi zullen zijn als bij voorganger DOOM 2016 en met de kracht van de Xbox One X zal de game weer heerlijk soepeltjes spelen met een framerate van 60 fps in 4k met HDR.

  Ubisoft

  5. Watch Dogs Legion

  Open wereld games worden steeds uitgebreider en levendiger. Dit is goed te merken aan de nieuwe Watch Dogs, Watch Dogs Legion. Legion speelt zich af in een toekomstige versie van Londen waarin corruptie heerst en spelers te maken krijgen met veel surveillance-apparatuur als drones.

  Voor inwoners van Londen zal het enorm gaaf om Watch Dogs Legion te spelen aangezien de versie van de stad in de game, op wat futuristische aspecten na, een exacte kopie lijkt te zijn. Londen voelt levendig aan en het zal vast en zeker weer een genot worden om de stad plat te gooien met je hacking skills.

  The Coalition

  4. Gears 5

  Hoewel de game over een paar maanden uitkomt, hadden we nog verrassend weinig echte gameplay gezien van Gears 5. Al kijken we goed naar de beelden die vorig jaar op E3 zijn laten zien en de nieuwe multiplayer gameplay op E3 2019 kan er in ieder geval wel gezegd worden dat Gears 5 weer een topper van een shooter gaat worden en een van de beste Xbox One X games van dit jaar.

  In Gears 5 volgen we in plaats van iemand met de achternaam Fenix een van de vrouwelijke hoofdpersonages uit Gears of War 4, Kait Diaz. Aan het einde van de vorige Gears werd er gesuggereerd dat Kait de kleindochter is van de koningin van de Locust. Dit belooft veel goeds!

  EA

  3. Star Wars Jedi: Fallen Order

  We zijn inmiddels in de top drie beland van de beste Xbox One X games die op E3 2019 getoond zijn. Op de derde plek staat Star Wars Jedi: Fallen Order, het nieuwe singleplayer avontuur van de studio achter Titanfall en Apex Legends: Respawn Entertainment.

  De game speelt zich af tussen Star Wars Episode 3 en 4 en de gameplay is vergelijkbaar met die van The Force Unleashed games. Hoewel het in de E3 2019 gameplay trailer duidelijk was dat er nog wat extra gewerkt moet worden aan onder andere de animaties, zal de game er in november waarschijnlijk schitterend uitzien op jouw Xbox One X.

  CD Projekt Red

  2. Cyberpunk 2077

  Deze game is een van de meest langverwachte games van dit moment. Cyberpunk 2077, van de makers van The Witcher 3, belooft een van de meest uitgebreide open wereld games aller tijden te worden en heeft met zijn dystopische cyber stijltje nu al de harten van gamers wereldwijd veroverd.

  De ontwikkelaars beweren dat de er geen laadtijden aanwezig zullen en dat Night City NPC’s bevat die op realistische manier zullen reageren op bijvoorbeeld het weer en de dag/nacht cyclus. Alles wat er tot nu laten zien is van Cyberpunk 2077 ziet er ongelofelijk vet uit en we kunnen dan ook niet wachten op de release van de game volgend jaar.

  343 Industires

  1. Halo Infinite

  Call of Duty is niet de enige populaire gamereeks die na vele jaren eindelijk zijn oude game engine de prullenbak in gooit. Halo Infinite zal draaien op een vernieuwende ‘Slip Space’ engine.

  In de beelden die we tot dusver van Halo Infinite gezien is te merken dat de game een enorme grafische upgrade heeft gekregen vergeleken met het ook al best fraaie Halo 5.

  Halo Infinite zal niet alleen qua graphics grote veranderingen naar de reeks brengen. Er gaan geruchten rond dat de game (semi) open wereld zou zijn en de stijl wordt weer volledig omgegooid en teruggebracht naar manier waarop Bungie Halo games maakte. De is trouwens, ondanks dat het een Project Scarlett launch titel is, gewoon speelbaar op de Xbox One X en reguliere Xbox One.

  Xbox One X games op Project Scarlett

  Dit was de lijst met de beste Xbox One X games die op E3 2019 zijn laten zien, maar hoe zit het met de games voor Project Scarlett? Alle Xbox One X games uit deze lijst zullen ook naar Project Scarlett komen wanneer de nieuwe console volgend jaar uitkomt. Halo Infinite zal worden gereleased als launch titel voor Scarlett maar zal evengoed ook op de Xbox One X speelbaar zijn.

  Wat vindt jij de vetste Xbox One X games uit deze lijst? Laat het ons weten in de reacties?

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.