De beste Creation Clubs mods voor Fallout 4 om te downloaden

Article
maandag, 22 april 2024 om 13:00
fallout 4 vault dweller dogmeat
Heb je weer zin (of voor het eerst) om in Fallout 4 te duiken met de next-gen update deze week? Dan kan je je ervaring nog een stukje beter maken met deze Creation Club mods.
Normaal zijn mods voor games iets wat puur voor PC-spelers is. Voor elke game die ze ondersteunen zijn er vaak enorm veel mods te vinden, van simpele mods om de graphics of performance te verbeteren tot aan mods die allerlei soorten content toevoegen.
Voor Fallout 4 heeft Bethesda er alleen voor gezorgd dat mods ook mogelijk zijn op de consoles, waaronder de aankomende versie voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Dat is mogelijk sinds de introductie van de Creation Club, waarmee je in-game kan zoeken naar mods en kan selecteren welke je wil gebruiken. Bovendien zorgen Creation Club mods ervoor dat je nog steeds Trophies en Achievements verdient. Je moet er alleen wel voor betalen.
Er is ondertussen een grote lijst aan mods te vinden in de Creation Club, waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij de beste mods voor je nieuwe avontuur in Fallout 4 op een rijtje gezet.

Modular Military Backpack

Tijdens je reis door de Commonwealth kom je veel, heel veel verschillende voorwerpen tegen. Die worden bij de Sole Survivor allemaal ergens in zijn kleding gestopt, zelfs enorme wapens als de Minigun, want er is geen rugzak voor de protagonist.
Daar wordt alleen verandering in gebracht met de Modular Military Backpack mod. De grote rugzak zorgt voor een stukje immersion in Fallout 4 als je echt alles mee wil tillen. En dat niet alleen, met de rugzak krijg je ook de nodige voordelen. Zo wordt je carry weight nog verder verhoogd en kan je allerlei upgrades erop installeren, net zoals met wapens en armor. Het kan zelfs je SPECIAL-statistieken verhogen.
Wil je ervoor zorgen dat de Modular Military Backpack helemaal past bij je zorgvuldig bij elkaar gekozen outfit, dan kun je ook het uiterlijk ervan aanpassen.

Tunnel Snakes Rule!

Zoals gezegd kunnen mods ook content toevoegen en dat is precies waar Tunnel Snakes Rule! onder valt. De mod voegt namelijk een sidequest toe met dezelfde naam en dat doet bij fans van Fallout 3 natuurlijk meteen een belletje rinkelen.
De quest speelt zich af in Fens Way Station, in één van de wijken van Boston. In het metrostation kom je een bekend gezicht tegen en word je mooi beloond als je de missie succesvol ten einde brengt. Voor je inspanning krijg je namelijk een unieke 10mm pistool, inclusief een exclusief uiterlijk.

Settlement Ambush Kit

Al vrij snel tijdens je avontuur in Fallout 4 kom je in aanraking met Walter Garvey van de Minutemen, die bezig is om veilige settlements op te bouwen door de Commonwealth heen. Om op die manier voor een stukje beschaving te zorgen in de gewelddadige wereld.
Niet alle spelers zijn fan van de settlements, maar met de Settlement Ambush Kit kan je de mechanic een stuk spannender maken. De mod zorgt namelijk voor een nieuwe ‘modus’ in Fallout 4.
Door een lure te activeren bij één van je settlements kan je een raid oproepen van één van de groepen vijanden in de game. In waves moet je vervolgens vechten tegen de vijanden, die steeds sterker worden. Een goede manier dus om de beveiliging van je settlement aan de tand te voelen.

Captain Cosmos

Net zoals Tunnel Snakes Rule! is Captain Cosmos een mod die een extra quest toevoegt aan de game. Tijdens de missie wordt je gestuurd naar Hub 360, een productiemaatschappij in Boston, middenin de Theater District.
Ook nu wacht er een interessante beloning op je aan het einde van de quest. Niet alleen in de vorm van een wapen, namelijk de unieke Cosmic Cannon, maar ook een zeer interessante Power Armor en een ruimtepak.

Manwell Rifle Set

De base game van Fallout 4 kent een flink arsenaal aan wapens, waaronder een stel krachtige moordmachines. Spelers die een playthrough willen doen als een traditionele sluipschutter hebben alleen niet heel veel keuze. Je komt dan al snel uit op de Hunting Rifle of één van de Legendary-varianten.
Met de Manwell Rifle Set wordt er een speciale sniper rifle aan de game toegevoegd, die werkt met .308 rounds - dezelfde munitie als de Hunter Rifle. Het wapen is alleen wel veel krachtiger dan de Hunting Rifle, waardoor je je een echte sluipschutter zal voelen. Om de Manwell Rifle te bemachtigen moet je alleen wel eerst een quest voltooien.
Fallout 4 - Xbox One Image
Fallout 4 - Xbox One
EUR15.49
Op voorraad
Koop op bol.