De beste cadeaus voor in de sok boven de vijf euro

Article
woensdag, 16 december 2020 om 16:15
De Kerstman is weer in het land en ondanks dat hij dit jaar op een geheime locatie aankwam, weet hij onze sokken feilloos te vinden. De man heeft er een neusje voor! Maar wat zijn nou leuke cadeaus voor in die sok? Wij geven je zes cadeautips voor in de sok boven de vijf euro.

Game & Watch Super Mario Bros.

Als je een echte Nintendo of Mario-fan in huis hebt, dan is het dit jaar een makkie om een leuk cadeau te geven. Mario is namelijk 35 jaar geworden en dat viert Nintendo met een paar toffe releases. Een ervan past makkelijk in een sok en neemt je mee naar nostalgische tijden. De Game & Watch Super Mario Bros. is namelijk gebaseerd op de klassieke handheld games van Nintendo, maar dan met Mario Bros. en Mario Bros. The Lost Levels erop. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft de handheld ook nog een klok en 35 geheimen om te ontdekken!
schuddebuikend je bed inf1605272434

Schuddebuikend je bed in

Natuurlijk mag deze niet ontbreken tussen onze cadeautips. XGN-hoofdredacteur Rox van der Helm heeft haar eigen boek uitgebracht, waarin ze korte verhalen vertelt over seks, corona en BN'ers. Elk verhaal wordt daarbij ondersteund door cartoons van ondergetekende die alles lekker uit hun verband rukken om het geheel nóg grappiger te maken. Het boek is dé ideale verlichting tijdens deze lastige periode waarin we telkens weer met lockdowns te maken krijgen.
legomariof1605688377

Super Mario LEGO Power-Up pakket

We blijven nog even bij de loodgieter van Nintendo hangen, want Nintendo sloeg dit jaar ook de handen ineens met de blokjesgigant LEGO. Het resultaat is dat Mario voortaan te vinden is in LEGO vorm, compleet met geluid, beeld en de iconische vijanden en power-ups. Als je iemand kent die de basisset al heeft, dan is een leuk cadeau voor in de sok om een Power-up pakket te geven. Er zijn er een heleboel, maar hier een greep uit de selectie.
dobble harry porrterf1605886213

Dobble Harry Potter kaartspel

Harry Potter is nog steeds een hot item, zeker onder fans. Als je dan een cadeau moet verzinnen dat de Sint mag langsbrengen is iets met de initialen van de tovenaar altijd leuk, maar een spelletje nog leuker! Het Dobble Harry Potter kaartspel staat garant voor een avond vol plezier, chaos en natuurlijk Harry Potter!
Elke speler speelt bij het kaartspel tegelijkertijd. Er zijn in totaal 55 kaarten met 8 symbolen. Spelers moeten tussen twee kaarten telkens het identieke symbool te vinden én benoemen. Daarna mag die speler een kaart pakken, plaatsen of afleggen. De game heeft een aantal modi die deze regels volgen en vol zitten met minigames en leuke Harry Potter verwijzingen.
ps now 1280x720 gkf1587655423

PlayStation Plus of PS Now

De Kerstman weet alles en dat betekent dat de goedheiligman ook op de hoogte is van de release van de PlayStation 5. De console staat bij een heel aantal gamers al thuis en die vinden het vast niet erg om in hun sok een aantal maanden PlayStation Plus of PlayStation Now te vinden. Die PlayStation was namelijk al duur genoeg. Voor iedere portemonnee is bovendien er een tegoedkaart te vinden en dus is het een ideaal cadeau voor in een sok.
pokemonf1599123913

Pokémon kaarten

Een van de hypes die is blijven plakken is Pokémon. Niet gek ook, want de wezens komen in alle vormen en maten voorbij. Van games tot pluchen beesten en van tekenfilmseries tot ruilkaarten. Van die laatste is al een heel aantal series uitgekomen die vooral verzameld worden door kids tussen de 6 en 12 jaar. En dat doen ze met passie, dus wie is de Sint nou om dat niet te steunen met een pakje kaarten in de sok?
71aa7f97 logo bolcom wit pay off rgb2f1589981574

Cadeaukaart voor Kerst

Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor een toffe cadeaukaart die je perfect voor de kerstdagen aan vrienden of familie kunt geven. Bij Kaartdirect heb je een goede actie waardoor je kerst- en cadeaukaart kunt combineren. De keuze is ook nog eens reuze.
Zo kun je kiezen voor krediet tegoed voor de PlayStation Store, Xbox Store of natuurlijk de Nintendo eShop. Wie niet van gamen houdt, kan natuurlijk ook gaan voor een kaart van Pathe Thuis, bol.com of bijvoorbeeld Zalando.