De beste Black Ops Cold War multiplayer wapens

  Het is weer tijd om aan de slag te gaan met een nieuwe Call of Duty-titel. Call of Duty: Black Ops Cold War is nu beschikbaar om te spelen. De modus waar iedereen natuurlijk naar uitkijkt is de Black ops Cold War multiplayer. Hier sta je oog in oog met spelers van over de hele wereld die jou graag de grond in knallen. Om je een beetje te helpen hebben we hier de beste Black Ops Cold War multiplayer wapens op een rij gezet. Zo ben jij altijd klaar om volop de strijd in te gaan.

  MP5

  Laten we gelijk beginnen met één van de beste Black Ops Cold War multiplayer wapens. De MP5 is natuurlijk niet weg te denken uit deze lijst. ieder jaar staat de MP5 garant voor bombastisch veel schade in combinatie met extreem goede mobiliteit. Dit jaar in Black Ops Cold War multiplayer is dat niet anders. De MP5 is een geweldige keuze, aangezien je deze vanaf het begin al kunt gebruiken.

  Natuurlijk gaat de MP5 een veel gebruikt wapen zijn in de Black Ops Cold War multiplayer, dus zorg ervoor dat je het wapen onder de knie hebt en hebt aangevuld met de juiste hulpmiddelen. Zo is een stock, een grip en in ieder geval een groter magazijn niet weg te denken in een goede MP5 loadout. De MP5 is vooral het beste om te gebruiken op kleine maps, aangezien het bereik aardig klein is.

  AK-74U

  We blijven nog even bij de SMG's voor de beste Black Ops Cold War multiplayer wapens. Dit keer hebben we het over de AK-74U. Dit is het kleinere broertje van de originele AK-47 en is een stuk mobieler. Na de MP5 is dit vrijwel de meest populaire SMG in Black Ops Cold War multiplayer. Dit komt doordat het wapen extreem weinig terugslag heeft, maar wel hoge schade kan toedienen. De SMG is iets minder mobiel dan de MP5, maar maakt dit zeker goed met de hoeveelheid schade die het wapen kan aanrichten.

  Dit is wel een typisch wapen wat snel aangepast gaat worden door Treyarch, aangezien massief veel spelers gebruikmaken van dit redelijk overpowered wapen. Profiteer daarom nog maar even van de brute kracht van een van de beste Black Ops Cold War multiplayer wapens. Voor je het weet voelt de AK-74U als een erwtenschieter. Gebruik de AK-74U vooral op kleine tot middelgrote maps. Deze SMG heeft namelijk een redelijk bereik, maar niet zo goed als sommige Assault Rifles.

  AUG

  We zijn nu wel even klaar met al die krachtige SMG's. Het is tijd om te kijken naar wapens voor langere afstanden. Hier hebben we de AUG voor je als één van de beste Black Ops Cold War multiplayer wapens. De AUG is werkelijk geweldig en is misschien wel het favoriete wapen van ondergetekende. Dit wapen maakt gebruik van bursts met kogels. Hierdoor is de AUG niet volledig automatisch, maar dit maakt hij meer dan goed met de belachelijke hoeveelheid schade die het wapen aanricht.

  In de Black Ops Cold War Beta was de AUG al extreem overpowered, maar in de volledige versie van Black Ops Cold War multiplayer is dit gewoon nog steeds zo. Als je een paar toevoegingen maakt om de AUG iets mobieler te maken, dan heb je een beest van een wapen in je hand. Dit is zeker een aanrader voor iedereen. Als je meer een run and gun type bent, dan zou ik deze alleen afraden.

  XM4

  Oké, misschien wist je het al van de Black Ops Cold War Bèta, maar de XM4 is misschien wel het beste wapen in Black Ops Cold War multiplayer. Dit is een Assault Rifle, waar ja vanaf het begin af aan toegang tot hebt. Ons advies is dan ook om zo snel mogelijk dit wapen te gaan gebruiken en alle attachments hiervoor te ontgrendelen. Als je dit wapen combineert met de Airborne Elastic Wrap en de 13.5 Task Force barrel, dan heb je een extreem krachtig wapen, wat eigenlijk in iedere situatie perfect presteert.

  Dit wapen raden we vooral aan op medium tot grote maps, aangezien het toch een Assault Rifle blijft. Als je liever op kleine maps speelt, dan raden we eerder één van onze SMG's aan, aangezien deze een stuk mobieler zijn.

  KRIG 6

  Als laatste gaan we het hebben over de KRIG 6. Dit is, net als de andere vermeldingen één van de beste wapens in Black Ops Cold War multiplayer. De KRIG 6 spant de kroon als het gaat om terugslag. Dit wapen heeft namelijk amper tot geen terugslag. Hierdoor is de KRIG 6 uitstekend te gebruiken op lange afstanden, maar ook van dichtbij. De KRIG 6 excelleert vooral als je deze combineert met toevoegingen Infantry Compensator en de 16'' Paratrooper. Je mag zelf kiezen of je een andere sight op het wapen zet. Wij vinden het fijn om eigenlijk al deze wapens zonder een te gebruiken.

  Dit zijn de beste wapens in Black Ops Cold War multiplayer

  Dit zijn volgens ons de beste wapens van de Black Ops Cold War multiplayer op dit moment. Natuurlijk zullen er over loop van tijd dingen worden aangepast, maar voor nu is dit lijstje de top van multiplayer. Laat ons weten welke wapens jij vooral gebruikt en waarom.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.