Blood Bowl 3 beta komt begin 2021

News
dinsdag, 17 november 2020 om 12:00
blood bowl 3f1605603398
Heb jij al een pre-order geplaatst voor Blood Bowl 3? Anders is dat nu een goed idee. De makers van de game, Cyanide, geven namelijk aan dat de mensen die het spel al besteld hebben toegang krijgen tot de beta van het spel, die begin 2021 open zal gaan. Voor zover wij weten geldt dit wel alleen voor PC-spelers.
Voor nu is er bekendgemaakt dat mensen die een pre-order hebben geplaatst voor het spel op PC een code toegestuurd zullen krijgen via Steam. Via deze code zullen ze toegang krijgen tot de beta van het spel. Als je het spel niet pre-ordered hebt, vrees niet, want er is al aangegeven dat toegang tot de beta ook mogelijk is zonder dit gedaan te hebben. Hoe dit precies zal gaan en wanneer is nog niet bekendgemaakt.

Wat is Blood Bowl 3?

Hou jij van American Football, vechten en chaos? Dan is Blood Bowl 3 een fantastisch spel voor jou. In dit spel is het jouw doel om zoveel mogelijk punten te scoren tijdens een wedstrijd, maar je tegenstanders mogen alles, maar dan ook echt alles doen om je te stoppen. Dus jij wilt scoren? Dan rij ik over je heen met een voertuig, steek ik je neer of sla ik je volledig in elkaar. Blood Bowl spellen geven een bijzondere, maar ontzettend vermakelijke draai aan de sport.
In het spel zijn er een aantal nieuwe teams beschikbaar. Black Orcs, Imperial Nobility, Chaos Renegades en Old War Alliance zullen vanaf nu beschikbaar zijn in de game. Ook zijn er nieuwe apparaten die je kunnen helpen om tegenstanderes uit te schakelen, zoals grasmaaiers en tentakels. Blood Bowl 3 zal beschikbaar zijn op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One en Nintendo Switch in 2021.

Populair Nieuws

Laatste Reacties