De beste Black Friday deals voor de lockdown

Article
donderdag, 26 november 2020 om 12:30
pexels mike 1181769f1606319242
De afgelopen maanden zaten we met z’n allen erg veel binnen vanwege corona. Langzaam lijkt het einde van de coronacrisis in zicht te komen, maar voorlopig zitten we nog steeds ‘vast’ in een soort verkapte lockdown. Omdat het aanstaande vrijdag alweer Black Friday is leek ons dit een mooi moment om hier gebruik van te maken. De komende maanden moeten we ons toch zien te vermaken en dan is een beetje hulp meer de welkom. Wat zijn de beste Black Friday deals voor de lockdown?

Upgrade je ‘Netflix experience’ met een nieuwe tv

Diensten als Netflix doen het tijdens deze pandemie beter dan ooit tevoren. Maar als je als consument dan toch zoveel video’s streamt kun je het ook maar beter gelijk goed doen. Verwen jezelf daarom bijvoorbeeld met een mooie televisie zodat je ook optimaal kunt genieten van je favoriete film of serie.
Media Markt heeft nu bijvoorbeeld de Black Friday Pre Party lopen en heeft ook een flink aantal televisies in de Black Friday sale. Zo is de Samsung Crystal UHD televisie met een grote van 70 inch nu bijvoorbeeld afgeprijsd naar 649 euro. Mocht dit nou net buiten je budget vallen, dan kun je ook voor de 43 inch variant hiervan gaan. Deze iets een stukje kleiner, maar is ook ‘maar’ 399 euro. Maar wil je nou echt goed uitpakken deze Black Friday? Ga dan voor de Samsung QLED 4K televisie van 65 inch. Deze jongen kost ondanks de scherpe korting alsnog 1399 euro, maar daar heb je dan ook jaren plezier van.

Haal de bioscoop in huis

Ben je nou al tevreden met je televisie of heb je recent al zo’n prachtig nieuw model besteld? Kijk dan ook eens naar je audio. Want laten we eerlijk zijn, zo’n nieuwe televisie is prachtig voor je Netflix films, maar zonder goed geluid is het natuurlijk niet af. Ook daarmee zit je goed tijdens de Black Friday Pre Party van Media Markt. Voor maar 299 euro haal je namelijk nu al de bioscoop in huis met de Samsung Cinematic Q-series soundbar. Maar wil je jezelf nou echt verwennen tijdens Black Friday? Dan moet je gaan voor z’n duurdere broertje van 999 euro. Eerlijk is eerlijk het is ondanks de 500 euro korting nog steeds een flink bedrag, maar dan haal je ook wel iets in huis hoor.
pexels johnmark smith 2726370f1606319214

Waar woorden tekortschieten spreekt de muziek

Omdat we nu veel meer thuis zitten hebben we automatisch ook meer tijd voor andere dingen. Verdiep je bijvoorbeeld eens wat meer in muziek. Harstikke leuk natuurlijk Spotify, maar de lp’s zijn ook weer helemaal terug van weggeweest. Laat je even één zijn met je favoriete muziek en ervaar de unieke ervaring van de lp. Bij Bol.com kun je in de week van Black Friday goed je lp-collectie upgraden. Er is namelijk een mooie bundeldeal: 3 lp’s voor 45 euro. Je kunt kiezen uit 61 prachtige platen die je samen kunt bundelen voor maar 45 euro. Hier staat bijvoorbeeld de plaat ‘III’ tussen van Led Zeppelin, Graceland van Paul Simon of wat dacht je van de ultieme collectie van Nina Simone?

Een lezer leeft 1.000 levens voor hij overlijdt. Iemand die nooit leest, leeft maar één keer.

Heb je Netflix nou helemaal uitgekeken? Deze lockdown kan ook het perfecte moment zijn om je helemaal te storten in de literatuur. Op boeken geldt in Nederland één vaste prijs, maar de e-readers zijn de dagen rond Black Friday soms wel in de sale. Zou biedt Bol.com in de week voor Black Friday bijvoorbeeld enkele mooie e-readers aan tegen een zacht prijsje. Zo is de Kobo Libra H20 (met cover) nu afgeprijsd naar 199 euro. Mocht dit nou niet helemaal in de je budget vallen? Geen probleem, ook bijvoorbeeld de Denver EBO-630L e-reader is nu afgeprijsd, deze reader hoeft nu maar 84 euro te kosten.
knipself1606318832

Geef jezelf een mooie smartphone tijdens Black Friday

Veel mensen zitten met de lockdown meer thuis en geven daardoor automatisch minder geld uit. Wat je bijvoorbeeld ook zou kunnen doen is dat geld te investeren in een nieuwe smartphone. Zo kun je lekker vanaf huis Netflixen, internetten of gewoon lekker appen met vrienden. Bijvoorbeeld bij Belsimpel kun je dit doen, die een aantal scherpe Black Friday deals hebben staan.
Zo is de Sony Xperia 5 II nu bijvoorbeeld afgeprijsd naar 743 euro. Ben je nou opzoek naar een goedkoper model? Kijk dan eens naar de Motorola Moto G9 Plus, die tijdens Black Friday maar 198 euro hoeft te kosten. Of gooi het eens over de duurzame boeg met de ‘meest duurzame telefoon van 2020’, de Fairhone 3+. Een duurzame telefoon van een Amsterdams merk. De nieuwste Fairphone 3+ is nu bij Belsimpel in de Black Friday sale en kost nu maar 449 euro. Maar je kunt dan ook bijvoorbeeld gaan voor de Fairphone 3, iets minder duurzaam, maar wel drie tientjes goedkoper.

Populair Nieuws

Laatste Reacties