De beste Assassin's Creed Valhalla pre-order deals op een rij

Article
zondag, 21 juni 2020 om 11:00
assassins creed valhalla artworkf1619781989
Assasin’s Creed Valhalla speelt zich af in een grote, open wereld in tijden van de Vikingen. De game verschijnt dit najaar op de PS4, de Xbox One en voor PC. Ook zal de game voor de next-gen consoles verschijnen. Dit zijn de beste Assassin's Creed Valhalla pre-order deals op een rij!

Verhaal

In Assassin's Creed Valhalla volgen we een Viking genoemd Eivor, die samen met zijn clan naar Engeland reist in de hoop daar een nieuw thuis en leven op te bouwen. Hij reist naar Engeland over de zee om daar nieuw land te plunderen en te veroveren.
assassins creed valhalla drakkar beautyshotf1591882410

Game Mania

Bij Game Mania kun je Assassin's Creed Valhalla Drakkar Edition al in pre-order zetten, voor de PS4 vanaf €64,98 en ook voor de Xbox One vanaf €64,98. Naast de game zelf, krijg je op de release datum ook The Way of the Berserker DLC en een kleine Eivor-figurine. Daarnaast biedt de Drakkar Edition nog meer digitale content, namelijk de Raven Skin, Berserker Longship Pack en een Set of Runes.
nedgamef1591883954

Nedgame

Bij Nedgame kun je de gewone editie van Assassin's Creed Valhalla al vooraf bestellen vanaf €59,99. De pre-order bonus die Nedgame biedt, zijn gratis verzending, een bonus missie en een kleine Eivor Viking beeldje.
assassins creed valhalla ultimate edition beautyshotf1591887099

Ubisoft Store

Ubisoft Store biedt Assassin's Creed Valhalla Ultimate Edition aan voor maar liefst €109,99 voor de PC. Naast de aanbieding werkt de Ubisoft Store zelf ook met een puntensysteem, die wel twintig procent extra korting kan opleveren. De Ultimate Edition biedt, seizoenspas die je toegang geeft tot epische nieuwe content, The Berserker Gear Pack, The Berserker Longship Pack, The Berserker Settlement Pack en een set runen om je uitrusting te verbeteren.

Assassin's Creed Valhalla details

De verwachtingen over de nieuwe Assasin's Creed liggen zeker hoog. Lees hier ons artikel alle Assassin's Creed Valhalla details op een rijtje! als je benieuwd bent wat er allemaal bekend is over de game. Hierin staan onder meer gameplay en alle edities van de game omschreven! Volg hier het laatste nieuws over de Assasin's Creed Valhalla game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties