Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 25)

  Ah, de week zit er weer op en het is weer een heftige week geweest. We hebben een toffe EA Play Live achter de rug en er sijpelen steeds meer PS5 details tussen de mazen van de onbekendheid door. Intussen vermaken we ons prima. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Rox

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: The Last of Us Part 2, Nam-1975, Pulstar, Soldier Amazon
  Gekeken: -

  Tja, geen idee waarom ik zoveel gekocht heb, want ik heb amper tijd om te gamen. Maar The Last of Us Part 2 is de day one edtion en dat schijnt dan wel weer cool te zijn. En die andere die zijn retro games. Die duren niet zo lang en vind ik leuk om met el boyo te spelen. Verder niets uitgespeeld of gekeken. Wel begonnen met La Casa del nog wat, maar slechts 2 afleveringen.

  Nou doei he, fijn weekend!

  Chris

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Animal Crossing: New Horizons, Darius Cozmic Collection (console en arcade)
  Gekeken: -

  Als mijn zoon gamet is het eigenlijk altijd geweldloos en vooral doelloos. Lekker bouwen in Minecraft, poppetjes in de Sims maken, dat soort dingen. Wat is er dan geschikter dan Animal Crossing: New Horizons, waarin het simpele eiland-leven rustig aan je voorbij trekt? Voor mijzelf heb ik een vroege editie van Darius Cozmic Collection weten te bemachtigen.

  Darius is een series legendarische side-scrolling shooters van Taito uit de jaren '80 en '90, die nu in twee collecties uitgebracht is onder anderen op de Switch. Heerlijke gameplay en epische boss battles. Daar ga ik mijn tijd wel mee kunnen vullen!

  Universal Pictures

  Marcus

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Jurassic Park

  Hoewel ik in principe van film houd ben ik niet zo goed in 'zomaar' een film kijken. Zodoende had ik tot deze week Jurassic Park nog niet gezien. Het is een goede film, maar het wekt bij mij niet dezelfde langdurige belangstelling op die er een franchise van heeft kunnen maken. Dat klinkt misschien een beetje negatief, maar ik bedoel eigenlijk alleen maar dat Jurassic Park op zichzelf goed genoeg is dat ik niet direct de neiging heb om één van de vervolgfilms te kijken.

  De Netflix-ondertiteling was trouwens met afstand de slechtste ondertiteling die ik ooit heb gezien. Dus als ook jij binnenkort van plan bent om Jurassic Park voor het eerst te kijken kun je misschien beter een blu-ray nemen, zeker als je daadwerkelijk ondertiteling nodig hebt om een film te volgen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.