De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 3)

Article
donderdag, 16 januari 2020 om 12:43
xgn google image
Het is inmiddels week 3 van 2020 en buiten is het guur en koud. Niet omdat de winter eindelijk begonnen is, maar omdat storm Brendan deze week voorbij Nederland raasde. Het is veel fijner om lekker warm binnen te zitten met een toffe game, een goede serie of..een van deze ijzersterke deals. Wij hebben namelijk ook deze week weer tal van aanbiedingen voor jullie op een rij gezet rondom goedkope games, gadgets en andere gear. Lees snel verder en doe er je voordeel mee!

Fire Emblem Warriors

De eerste deal die je deze week kunt scoren is te halen bij Nedgame. Daar is Fire Emblem Warriors namelijk flink afgeprijsd. Normaal kost de game ongeveer 60 euro, maar deze week is de RPG te koop voor 33 euro. In deze game beleef je Fire Emblem op een hele nieuwe manier. Met oude bekenden en nieuwe helden trek je ten strijde, maar dan met de iconische speelstijl uit de Dynasty Warriors games.
Terwijl je in de game vordert speel je allerlei nieuwe karakters vrij met elk unieke gaven. De game is erg vermakelijk en werd door ons in de review beloond met een nette 7.5. Als je een Switch hebt en van tactische games houdt is dit een absolute aanrader.
1544342743 review harman kardon enchant 1300 soundbarf1596096568

Harman Kardon Soundbar

Ben je nog op zoek naar een nieuwe goede soundbar, maar heb je geen zin om er duizenden euro's aan uit te geven? Dan kom je al snel bij de wat 'eenvoudigere' systemen terecht. Tenminste, als je niet naar de goede deals zoekt. Gelukkig hebben wij deze week een dikke deal bij Wehkamp voor je opgespoord, zodat je een Harman Kardon soundbar voor nog geen 600 euro in huis heb staan.
Normaal gesproken ben je voor deze Enchant 1300 bijna 1000 euro kwijt, maar nu krijg je bijna de helft korting op het apparaat. Met zijn 13 kanalen en maximaal 240 watt geeft hij je een volledig surround effect zonder extra luidsprekers of een subwoofer. Daarbij kun je via de ingebouwde HDMI-poorten al je apparaten makkelijk aansluiten en in 4K van je media genieten.
the witcher 3 wild huntf1579116110

PlayStation Store deals

Zoals iedere week staat ook nu de PlayStation Store bol van de goede aanbiedingen. Even snel een game downloaden hoeft niet veel te kosten. Zeker niet met deze deals die in de januari uitverkoop zijn. Neem bijvoorbeeld The Witcher 3 Game of the Year die maar 15 euro kost of FIFA 20 Ultimate Edition die je voor nog geen 55 euro scoort.
Er zijn aanbiedingen voor iedere portemonnee en het aanbod varieert van indiegames tot de absolute knallers van dit moment.
galaxy watch active2 overview video thumbnail 01f1576318486

Galaxy Watch Active

Voor de sportievelingen onder ons is er deze week ook genoeg voordeel te halen. Bol.com heeft de Samsung Galaxy Watch Active namelijk met 30% in prijs verlaagd. Waar het slimme klokje normaal gesproken 250 euro uit je portemonnee haalt, is dat nu nog maar 175 euro.
Met deze Samsung smartwatch heb je niet alleen de tijd bij de hand en een heel sportief horloge om je pols, maar meet je ook je hartslag en je sportieve prestaties. Het horloge is makkelijk te koppelen aan je telefoon, waarna je ook je Spotify playlist, je berichten en gesprekken kunt bedienen.
a plague tale innocencef1571690884

A Plague Tale: Innocence

Als je een Xbox One hebt en op zoek bent naar een spannende game, heb je deze week geluk. Tenminste, als je een Xbox Live Gold abonnement hebt. Dan is de game namelijk voor 20 euro voor jou.
In A Plague Tale volg je Amicia en haar kleine broertje die opgejaagd worden door soldaten van de inquisitie. Alsof dat niet het ergste van hun problemen is wordt het duo ook nog eens omringd door ratten die wel een hapje uit ze willen nemen. Een strijd op leven en dood begint en er is geen tijd om stil te blijven staan. Wij recenseerden de game en beoordeelden deze met een dikke 8.
dreams release 03

Dreams

Wat? Een aanbieding voor Dreams? Die game komt toch pas in februari uit voor de PlayStation 4? Dat klopt, maar de game is nu al in de aanbieding. Game Mania doet de game van de hand voor 40 euro deze week.
De game van ontwikkelaar Media Molecule laat je je eigen wereld creëren en de enige grens die er is, is je eigen verbeelding. In een alsmaar groeiend Dreamniverse maak jij van alles gebaseerd op spellen, muziek, kunst en nog veel meer. Je kunt zelfs je eigen games maken met deze titel. Er is ook een verhaalmodus die je kunt volgen in de game. Hierin leer je meteen de kneepjes van het bouwen van complete werelden.
nv architecture gp75 2f1579118210

MSI 17.3 inch gaming laptop

Toe aan een nieuwe gaming laptop? Dan kun je je hart ophalen met deze deal van Wehkamp. Er is momenteel namelijk 300 euro korting te halen op de MSI GP75 9SE-819. De laptop kost je daardoor 1549 euro.
Wat krijg je voor dat geld? Een 17.3 inch gaming laptop met een NVIDIA GeForce RTX 2060 videokaart, een 512 GB harddisk en 16 GB DDR4 RAM geheugen. Natuurlijk is het toetsenbord compleet verlicht en is de MSI laptop voorzien van een ijzersterke accu en goede ventilatie. Met deze laptop kun je weer even vooruit als het op gaming of het streamen van je favoriete Netflix serie aankomt.