PlayStation 5 wordt onthuld op eigen event

  De Playstation 5 zal onthuld worden op een exclusief PlayStation event volgens T3. Nu Sony aangekondigd heeft om niet op te dagen tijdens E3, heeft het bedrijf laten weten dat de nieuwe console onthuld wordt op een eigen event.

  De PlayStation 5 komt dit jaar uit, maar het entertainmentsysteem wordt niet op E3 onthuld. De PlayStation 3 en 4 werden wel op E3 gepresenteerd, maar deze traditie zal niet voortgezet worden. De PlayStation 5 zal namelijk op een exclusief PlayStation evenement onthuld worden heeft Sony gezegd.

  Dit is al het tweede jaar dat Sony niet op komt dagen op E3. De grote beurs zou namelijk niet de visie delen die Sony voor ogen heeft. Dat betekent dat de nieuwe console voorlopig een mysterie zal blijven totdat Sony het systeem eindelijk uit de doeken doet op een ander evenement,. Of dat op een eigen event is of een andere is nog onduidelijk.

  “Onze focus is om zeker te zijn dat fans zich deel voelen van de PlayStation familie en hun favoriete content kunnen spelen. We hebben een fantastische line-up van titels die komen naar de PlayStation 4 en met de aankomende lancering van de PlayStation 5, kijken we zeker uit naar een jaar vol feest met onze fans”

  PlayStation woordvoerder

  Vindt jij het erg dat Sony niet op E3 komt dit jaar of kijk je toch liever uit naar de andere evenementen waarbij Sony aanwezig is? Laat het ons weten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.