De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 17)

Article
donderdag, 23 april 2020 om 18:45
ultimate ears boom 3 roodf1587655302
Het zonnetje schijnt en het is heerlijk warm buiten. De lucht is heerlijk blauw en er is genoeg vitamine D om vrolijk van te worden. Iets anders waar je vrolijk van wordt is ongetwijfeld een goede aanbieding op het gebied van tech, games en gadgets. Dit zijn de beste aanbiedingen van week 17!

JBL Ultimate Ears Boom

De eerste aanbieding die we voor je hebben opgesnord is heerlijk voor bij een koud drankje in de tuin. De JBL Ultimate Ears Boom is namelijk in de aanbieding bij Mediamarkt. De bluetooth speaker geeft in elke situatie en met elke soundtrack een heerlijk 360 graden geluid. De diepe bas en de batterijduur van maar liefst 15 uur maken het helemaal af.
Als je de JBL Ultimate Ears Boom gaat gebruiken hoeft je telefoon niet eens in de buurt te zijn. De speaker is voorzien van knoppen om te pauzeren, door te spoelen of een nummer te wisselen. Normaal gesproken kost de speaker bij Media Markt 129 euro, maar nu kun je deze voor 99 euro aanschaffen.
ps now 1280x720 gkf1587655423

PlayStation Now

Als je een PlayStation 4 hebt staan, is het op dit moment erg aantrekkelijk om lid te worden van PlayStation Now. Sony heeft momenteel een actie lopen waarbij je maar liefst 25 procent korting krijgt op een abonnement van 12 maanden. In plaats van 59,99 euro betaal je tijdelijk maar 44,99 voor het abonnement.
PlayStation Now geeft je gratis toegang tot honderden games die je direct kunt spelen. Denk hierbij aan blockbusters zoals Marvel’s Spider-Man en Just Cause 4, maar ook de nodige indiegames. Elke maand komen er nieuwe titels bij en verdwijnen andere games uit de enorme bibliotheek.
galaxy watchf1587655538

Samsung Galaxy Watch

Als je nog op zoek bent naar een goede smartwatch die van alle markten thuis is, dan zit je goed bij de Samsung Galaxy Watch. Dit horloge geeft je de uitstraling van een echt horloge en de functies van een smartwatch. Het bandje van de Galaxy Watch is verwisselbaar, waardoor de stijl van het horloge geheel op jouw voorkeur aansluit. Datzelfde geldt voor de talloze apps die voor de Galaxy Watch beschikbaar zijn. Zo kun je een GPS-app installeren waardoor je horloge ineens een navigatiesysteem wordt, zijn er verschillende fitness apps te vinden en kun je je horloge als betaalmiddel gebruiken.
Het horloge is nu afgeprijsd van 329 euro voor 236 euro bij bol.com.
google stadia release onthuld prijs releaseperiode en games bekendgemaakt 151464 1f1587655667

Gratis Google Stadia

Voor de gamers onder ons is er een wel hele scherpe deal te scoren momenteel. Google biedt namelijk iedereen een gratis periode toegang aan tot hun gamestreamingdienst. Een bedankje voor het thuisblijven tijdens deze moeilijke periode.
Google Stadia is een enorme bilbiotheek aan games die je op je tv of laptop kunt spelen zonder moeite. Het aanbod verandert regelmatig, waardoor het altijd interessant blijft om met Google Stadia aan de slag te gaan.

Square Enix Humble Bundle 2020

Op Steam doet Square Enix deze maand een duit in het zakje. Of beter gezegd: jij doet een duit in het zakje. Minstens een, want de Square Enix Humble Bundle Collective 2020 laat je betalen voor games wat je wil. Wat je voor je geld krijgt?
Voor 1 euro of meer:
  • Oh My Godheads
  • Goetia
  • OCTAHEDRON
  • Deadbeat Heroes
  • 10 procent korting op de eerste maand van je Humble Choice
Als je meer dan het gemiddelde betaalt:
  • The Turing Test
  • Forgotton Anne
  • Fear Effect Sedna
  • Black The Fall
Als je meer dan 9 euro betaalt:
  • Children of Zodiarcs
  • Boundless
  • Tokyo Dark
  • BATTALION 1944
Genoeg games om van te smullen dus in deze Humble Bundle van Square Enix, al zijn niet alle games even bekend.

De beste aanbiedingen op een rijtje

Dit zijn toch echt wel vijf aanbiedingen waar je vrolijk van wordt. Voor iedereen is er wat wils van de gamer tot aan de fanatieke sporter. Als je een beetje je best doet op internet is er nog veel meer aan deals te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan de Lentedeals die in de Nintendo eShop, PlayStation Store en Microsoft Store te vinden zijn.