PS5 en Xbox Series X game Observer: System Redux geteased

News
vrijdag, 10 april 2020 om 11:30
observer2f1597903496
In een teaser trailer heeft Bloober Team hun next-gen game Observer: System Redux aangekondigd. Observer is een psychologische horrorgame uit 2017. Observer: System Redux lijkt een remaster te worden van deze titel voor de volgende generatie.
In een korte teaser-trailer kondigt Bloober Team aan te werken aan de next-gen game Observer: System Redux. Hoewel ze de game zelf dus nog niet aangekondigd hebben, vermeldt het nieuwe twitter-account voor de game dat het gaat om een game in een donkere cyberpunk wereld, uiteengeslagen door plagen en oorlogen, waarin de speler een neurale detective speelt die de hoofden van anderen hackt. Deze beschrijving past precies bij de game Observer, ook van de hand van Bloober, die eerder in 2017 uitkwam voor de huidige generatie consoles en PC.
In Observer controleert de speler Daniel Lazarski, een detective van een politie eenheid genaamd Observers. Hij kan de hersen-implantaat van mensen hacken met een voorwerp genaamd de Dream Eater. Op die manier kan hij mensen ondervragen. Eén van de rollen in de game is weggelegd voor de Nederlandse acteur Rutger Hauer. De game haalde onze lijst met beste horror-games van 2017. Dit is dus een game om naar uit te kijken voor de volgende generatie. Na deze teaser trailer is de verwachting dat we binnenkort meer horen over deze nieuwe titel.