De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 38)

Article
vrijdag, 18 september 2020 om 14:00
ghost recon breakpointf1575023131
Terwijl de rook nog optrekt van de strijd rondom de PS5 pre-orders en we ons klaarmaken om diezelfde strijd volgende week voor de Xbox Series X en S te gaan voeren, vergeten we bijna dat er nog deals zijn. Tijd om de aanbiedingen in de duiken met de beste deals op games en tech van week 38!

Flinke gamedeals bij bol.com

We openen deze week de folders op de pagina van bol.com. Daar zijn namelijk allerlei dikke gamedeals te vinden, waardoor je met blockbusters aan de slag gaat en wat zuurverdiende centen in je portemonnee houdt. Bol.com heeft regelmatig scherpgeprijsde games in de aanbieding en dat is nu niet anders.
Zo kun je bijvoorbeeld met Ghost Recon Breakpoint aan de slag voor 15,29 euro of het avontuur in duiken met Assassin's Creed Odyssey voor 19,98 euro. Beide games zijn in de aanbieding voor PlayStation 4, maar Breakpoint scoor je niet voor de lage prijs op Xbox One. Bekijk in dit bericht de gamedeals die bol.com momenteel heeft.
watch dogs 2f1584031483

Gratis aan de slag met Watch Dogs 2 en meer bij Epic

Als je niet vies van een gratis game bent, dan moet je deze week bij de Epic Games Store zijn. Daar is momenteel namelijk niet één game, maar een drietal games gratis te downloaden voor PC. De Epic Games Store biedt momenteel een gratis game voor bijna iedereen. Je kunt deze week namelijk gratis aan de slag met Watch Dogs 2, Stick it To The Man en Football Manager 2020.
Watch Dogs 2 is al vaker gratis geweest. Zo bood Ubisoft de game even geleden zelf gratis aan als je naar de Ubisoft Forward uitzending keek. Als je die kans gemist hebt, krijg je nu opnieuw de kans gratis met deze titel aan de bak te gaan. De standaard versie van de game is momenteel voor niks te krijgen, maar als je een uitgebreidere variant wil kan dat met korting. De Deluxe versie kost je nu nog maar 13,99 euro en de Gold Edition heb je voor 19,99 euro. De Season Pass kun je ook met korting krijgen voor 7,99 euro.

Dikke korting op televisies bij Media Markt

Media Markt heeft momenteel een deal waar iedereen die nog een nieuwe tv wil hebben blij van kan worden. Op verschillende televisies is namelijk flink wat korting te scoren. Sommige modellen gaan zelfs weg met bijna 500 euro korting. Neem bijvoorbeeld de Samsung UHD 4K 70TU7100 70 inch televisie. Deze kost normaal bijna 1200 euro, maar heb je nu in huis voor 719 euro. Hierdoor bespaar je 480 euro!
De 4K televisies in de Mega Deals van Media Markt zijn natuurlijk een prima voorbereiding voor als je straks een PS5 of Xbox Series X in huis haalt.
de nintendo switch lite specs op een rij dit is er anders in het nieuwe console 152632 1

Gratis Switch Lite en LEGO Worlds bij Vattenfall

Vattenfall (voorheen NUON) heeft deze week nog steeds de dikke deal op een 1-jarig energiecontract. Hiermee bespaar je niet alleen op je energie, maar krijg je ook nog een Nintendo Switch Lite met LEGO Worlds voor niks.
Je krijgt een Nintendo Switch Lite Grijs + LEGO Worlds bij de Vattenfall VastePrijsStroom en VastePrijsGas tot 1 jaar. De aanbieding is wel op een op is op basis, dus als de Switch consoles 'uitverkocht raken', is de aanbieding tevens voorbij. Daarnaast is de deal op dinsdag 22 september afgelopen, dus wees er snel
baby yoda funko popf1578668569

Game merchandise en Funko Pop sale bij Large.nl

Als jij ervan houdt om je liefde voor games uit te stralen en een toffe hoodie van Assassin's Creed of een ander game te dragen, dan moet je deze week zeker een kijkje nemen bij Large.nl. In de webwinkel is namelijk flink wat voordeel te halen op het gebied van merchandise. Zo scoor je deze week een Mario Kart jas met capuchon voor 28,99 euro, een toffe Assassin's Creed jersey jacket voor 39,99 euro of een Modern Warfare hoodie voor 39,99 euro.
Daarnaast is er ook een scala aan Funko Pops in de sale bij Large.nl en kun je in de sale hoek rondkijken om toffe Marvel of Disney merchandise te scoren.