Reageer en Win: Trials of Mana voor de PS4 en Nintendo Switch!

  Het zonnetje schijnt heftig en de werkweek zit er bijna op, want betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Reageer en Win. Deze week kan je kans maken op de game Trials of Mana en maken we ook bekend wie er de Last of Us Part 2 Goodies heeft gewonnen!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op twee complete goodie pakketten van The Last of Us Part 2. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van het goodie pakket zijn geworden... Animefreak en Warner9090!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Trials of Mana

  Deze week kunnen jullie op XGN.nl opnieuw kans maken op een mooie prijs. In samenwerking met Triple P Entertainment geven we namelijk Trials of Mana weg voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Deze actie RPG is een remake op de gelijknamige titel uit 1995. Uiteraard heeft Trials of Mana een flinke make-over gekregen, niet alleen op het gebied van graphics, maar ook de gameplay en de soundtrack zijn naar het huidige tijdperk gebracht. In de game zal je een diverse cast aan karakters leren kennen en volgen, op hun avontuur om de Mana Sword te bemachtigen en de wereld van de ondergang te redden.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.