Top 5 Ark Survival Evolved dino's die ieder oermens nodig heeft

Stel, je wordt als mens wakker op een eiland dat voornamelijk bewoond wordt door dino's. Jouw doel is om samen met andere mensen te overleven op dit gevaarlijke eiland en een gemeenschap op te bouwen. Als mens probeer je natuurlijk de veiligheid op te zoeken, maar helaas denken de prehistorische bewoners hier anders over.

Gaandeweg leer je als overlevende dat je dino's kan temmen en juist je leven makkelijker kunnen maken. Zij kunnen namelijk jouw wapens, pakezels en bovendien werkvoertuigen zijn, waarmee je langzaam maar zeker je gemeenschap kan uitbreiden en de overlevingskans vergroot wordt!

Maar welke van deze 49 verschillende dino's zijn nou het handigst om jouw rijk mee op te bouwen en je hachje mee te redden? Hier de top 5 Ark Survival Evolved dino's.

5. Spinosaurus

De spinosaurus is een van de gevaarlijkste bewoners van Ark. Deze zeer agressieve dinosaurus maakt korte metten met alles dat zich in zijn territorium waagt. Hij verdedigt zijn terrein rondom rivieren en moerassen. Wat deze dino zo waardevol maakt, is het feit dat hij zowel krachtig is op het land als in het water. Hij kan zich meten met een tyrannosaurus rex. Enig nadeel is dat het temmen van een spinosaurus veel moeite kosten en grondstoffen kost, maar daar krijg je wel de perfecte waakhond voor terug. Hiermee komt de spino op nummer 5 van de top 5 Ark Survival Evolved dino's.

top 5 dino's