De 5 vetste DC Comics films die er aan komen!

  DC Comics is na het vele commentaar op de laatste Justice League film begonnen aan een echte renovatie. De franchise probeert de enorm populaire Marvel films bij te houden, maar vergat daarbij een aantal principes waar DC Comics al sinds de start voor staat. Ongetwijfeld krijgen wij Met Wonder Woman 1984, die op 2 oktober uitkwam in de Amerikaanse bioscoop, een goede aftrap van een fantastische filmreeks krijgen. Deze vijf zullen daarna ongetwijfeld ook fantastisch zijn!

  Suicide Squad 2

  De antihelden komen terug voor een tweede deel. Deze groep ‘schurken’ werd ingezet om een nog groter kwaad af te stoppen van de wereld verwoesten. Hier wisten zij in te slagen waarna we allemaal niet konden wachten om meer te zien van deze individueel geweldige personages. Suicide Squad is een geweldig concept met enorm veel potentie. Met James Gunn als regisseur zou deze potentie heel goed vervuld kunnen worden.

  In de teaser krijgen we al een aantal beelden te zien van al onze favoriete ‘bad guys’ en zelfs al een aantal nieuwe gezichten. Suicide Squad 2 heeft alle mogelijkheid om een geweldig vervolg te worden op het eerste deel met nog meer rare wendingen en bizarre personages. De film zal vanaf 6 augustus 2021 in de bioscoop te zien zijn.

  Justice League 2

  Dit keer is het een groep echte helden die gaat proberen de wereld te redden van het kwaad. Het eerste deel dat erg veel commentaar kreeg gaf niet veel goede hoop voor het vervolg van de film, maar ondertussen zit de wereld weer vol vertrouwen in ‘Justice League’. Deze film die 8 april 2021 in de bioscopen zal verschijnen wordt ongetwijfeld een echte banger. De helden die we allemaal al kennen van eerdere films en series zullen zoals altijd alles geven om iedereen te beschermen. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe dat deze keer wordt laten zien en al deze enorm vette personages terug te zien keren.

  The Batman

  Ook al zal deze film zich niet in hetzelfde universum afspelen als de vorige genoemde films, zit er zeker niet minder hype bij de film. De trailer van de film, waarvan de productie recentelijk nog stopgezet werd, gaf ons denk ik allemaal de kriebels. In The Batman gaat Bruce Wayne achter een of meerdere schurken aan die duidelijk spelletjes met hem aan het spelen zijn. Levensgevaarlijke spelletjes.

  Uit eerdere films weten we dat Batman hier geen fan van is en op zijn manier de criminelen zal proberen te pakken, voordat ze nog meer kwaad kunnen verrichten. The Batman laat een aantal bekende namen zien zoals Catwoman, The Riddler en The Penguin. Hoe Batman in deze spannende actiefilm weet om te gaan met de gevaren hopen wij zo snel mogelijk te zien!

  The Flash

  Natuurlijk kennen velen van ons The Flash al van de populaire serie op Netflix, maar dat is in een ander universum. Dit is een film over The Flash zoals we hem in Justice League te zien krijgen. Deze razendsnelle en onzekere jongen doet keihard zijn best om de mensen te beschermen met zijn gave. Met Ezra Miller als Barry Allen zullen we in deze film hopelijk een heleboel meer te weten komen over zijn versie en de wereld om hem heen. Ook gaan we er van uit een hoop vette nieuwe personages in de film terug te zien.

  Black Adam

  Ook Dwayne Johnson zal een rol gaan spelen in de wereld als antiheld Black Adam. Deze schurk werd 5000 jaar geleden opgesloten in zijn dorp in Egypte, nadat hij, volgens hem zelf in ieder geval, deed wat er gedaan moest worden om zijn stad te redden van machtsmisbruikende leiders. Nu hij vrij is zweert hij dat niemand hem nog zal stoppen. Black Adam is voor de niet DC Comics experts een vrij onbekende personage en wij kunnen niet wachten om een heleboel meer over hem te weten te komen. De film staat gepland voor 22 december 2021. Gelukkig hebben we wel al een teaser van de film!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.