De 5 beste Steam Winter deals onder de 5 euro

Article
dinsdag, 27 december 2022 om 15:00
steam holiday sale begonnen 52885f1671790799
De Steam winter sale is begonnen en dat betekent dat er duizenden games in de aanbieding zijn. Met zoveel aanbiedingen kan jet lastig zijn de allerbeste deals te vinden. Wij helpen je door de vijf beste deals onder de 5 euro (en soms zelfs nog veel goedkoper) op een rijtje te zetten.
Het is weer die tijd van het jaar: de Steam Winter Sale is van start gegaan en dus kunnen we tot 5 januari weer uit duizenden flink afgeprijsde games kiezen om onze library mee aan te vullen! Wij zin portemonnee nog een klein beetje wil sparen kijkt niet alleen naar de grote en recente games, maar vooral ook naar de buitenkansjes. Wij hebben de vijf beste games die nu onder de 5 euro te koop zijn op een rijtje gezet. Daarmee scoor je uren speelplezier, zonder je portemonnee pijn te doen!
yakuza 0 pc release onthuld 133560f1672145668

Yakuza 0

Op XGN hebben we het al vaker gehad over de Yakuza serie. Deze game is het 'origins' verhaal en vertelt dus hoe het allemaal begonnen is met Kazuma Kiryu. De game bevat uren speelplezier met een uiterst boeiend verhaal, bizarre zijmissies en verhalen van bewoners van de steden Tokyo en Osaka.
Je vermaakt je met knokpartijen met de Japanse maffia, in de lokale barretjes of hostess clubs, of speelt een van de SEGA games in de spelhal. Yakuza spellen zijn bijzonder en veelzijdig, en nu kan je het originele verhaal voor een bijzonder zacht prijsje meebeleven. Overigens zijn ook de overige delen in de aanbieding, maar die zijn net ietsje duurder: 6 of 7 euro.
left 4 dead 2 steam sale tip van de dag 64754 1f1672145653

Left 4 Dead Bundle

Twee games voor nog geen 1,50 euro, dat zin nog eens prettige prijzen! De Left 4 Dead games zijn bekende zombie knallers die uren hersenloos schietplezier beloven. De beide games zijn ook los verkrijgbaar voor net onder de euro per stuk, maar samen zijn deze games dus nog voordeliger! Left 4 Dead games zijn ideale co-op games en bieden een uitgebreide campagne. Je krijgt de beschikking over diverse 'overlevenden' die uit een groot arsenaal aan wapens kunnen kiezen. Daaronder uiteraard een kettingzaag, maar ook een koekenpan of honkbalknuppel. Hakken en meppen maar dus!
metro exodusf1589884990

Metro 2033 Redux

De wereld is aan een apocalyps ten onder gegaan en woont nu noodgedwongen ondergronds. De mensen die nog over zijn voeren een verwoede strijd om te overleven in de metrostelsels van de grote steden. Artyom is weliswaar voor de apocalyps geboren, maar heeft zijn hele leven wel ondergronds doorgebracht. Nu is de noodzaak gekomen om de relatieve veiligheid van de metro te verlaten en naar het centrum van de stad af te reizen, in een poging om daar te waarschuwen voor een enorm gevaar.
Metro 2033 is een ruwe game die de gruwelen van de postapocalyptische wereld doeltreffend in beeld brengt, maar ondertussen ook een puike game van jewelste aflevert. Deze Redux versie is de definitive versie van de game met tal van verbeteringen in zowel gameplay als graphics. Ook Metro: Last Light Redux is afgeprijsd. Beide games zijn nu voor 3,99 euro te koop in de Winter Sale.
assassins creed brotherhoodf1628694652

Assassin's Creed

Hier spelen we een beetje vals. Er zijn namelijk meerdere games uit de Assassin's Creed serie in de aanbieding en die willen we natuurlijk allemaal in de spotlights zetten. Assassin's Creed II, Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed Brotherhood en Assassin's Creed Freedom Cry zijn allemaal delen uit de serie voordat de grote overstap gemaakt werd naar de grote open werelden die we kennen uit Origins, Odyssey en Valhalla. Stuk voor stuk geweldige games waar sluipen en ontdekken nog echt de hoofdmoot van de gameplay betroffen. Het verhaal van Ezio (en Adéwalé in Freedom Cry) blijft boeiend en wie deze games speelt weet waarom hij een van de meest geliefde personages uit de serie blijft. Voor nog geen 5 euro per deel bezoek je de werelden van Italië en Constantinopel ten tijde van de Renaissance.
raymanlegends2f1570618133

Rayman Legends

Ja, ook wij zitten met smart te wachten op een nieuwe game met onze arm- en beenloze held in de hoofdrol. Tot die tijd zullen we ons moeten bezighouden met de eerdere games waar hij in verschenen is en Rayman Legends is daarvan het allerbeste. Met gevarieerde 2D-platform actie, honderden levels, collectibles en alle vrienden van Rayman in één groot pakket is dit misschien wel dé ultieme platformer. Rayman Legends is intrigerend, speels en verslavend. De game bevat alle levels uit het eerdere Origins en doet er nog eens een flinke schep levels bovenop. Denk je na vele uren spelen eindelijk klaar te zijn, dan mag je alle levels in spiegelbeeld spelen! Maar wees gerust, voordat je zover bent ben je vele, vele uren gameplezier verder!
Dat zijn ze, onze vijf tips voor goedkope games onder de 5 euro met veel gameplezier. Natuurlijk zijn er nog heel veel andere games in de aanbieding tijdens de Steam Winter Sale. We horen graag van jullie welke games jullie hebben weten te scoren!