De 5 beste games om nu te kopen of cadeau te doen

Article
vrijdag, 16 juni 2023 om 15:00
mario strikers battle league footballf1654586222
Wil je een cadeau kopen voor Vaderdag, iemands verjaardag of misschien stiekem voor jezelf? Wat koop je dan en waar? Wij hebben de top 5 beste games om nu te kopen óf cadeau te doen voor je op een rijtje gezet. Ze zijn allemaal bij Nedgame verkrijgbaar.

Mario Strikers Battle League Football

Als eerste beginnen we met een mooie Switch game die nu in de aanbieding is. Het betreft Mario Strikers Battle League Football. Deze game is op de Switch uitgebracht en brengt voetbal naar iedereen toe. In zoverre, of je nu wel of geen voetbalfan bent, dat maakt niet uit. Iedereen vindt deze game leuk.
Het is de kracht van Nintendo om games uit te brengen voor jong en oud en op zo’n manier toegankelijk te maken dat iedereen het leuk vindt. Mario Strikers Battle League Football is geen realistische sportgame, zoals FIFA, maar juist heel toegankelijk. Met een paar regels snapt iedereen deze game en het leuke is vooral om dit tegen elkaar te spelen. Geef het bijvoorbeeld aan je vader met Vaderdag en ga lekker tegen elkaar voetballen in Mario Strikers Battle League Football.
diablo 4 headerf1679648917

Diablo IV

De volgende titel op deze lijst is een die ontzettend actueel is. Diablo IV is namelijk nog maar net uit! De serie uit de stal van Blizzard is al jarenlang ongekend populair en nu na meer dan tien is het nieuwe deel dan eindelijk uit. De game kreeg van ons een welverdiende 9.4 in de review en is uitermate geschikt voor gamers die houden van fantasy settings, non-stop loot willen verzamelen en zichzelf steeds willen upgraden om sterker te worden voor vijanden.
Naast dat je deze game alleen kunt spelen, zit er ook een goeduitgewerkte co-op in waardoor je game dus ook samen met iemand kunt spelen. Dit kan gewoon op de bank! De game is verkrijgbaar voor meerdere platformen.
the legend of zelda tears of the kingdomf1675934329

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nog een titel die helemaal hot is en pas verschenen is, is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Heeft deze game überhaupt nog een introductie nodig? The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een game waar iedere speler zichzelf uren kan verliezen in een avontuur dat minstens veertig uur duurt.
Nintendo weet al geen ander hoe je games op sensationele manier op een presenteerblad moet geven en doet dat met de nieuwe Zelda ook weer. Natuurlijk lijkt de game op zijn voorganger, Breath of the Wild, maar er zijn ook een hoop nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Geloof ons, iedereen wil deze game wel cadeau krijgen.
god of war ragnarok headerf1671704240

God of War Ragnarök

Zoek je nog zo’n typische singleplayer game voor iemand (of jezelf) waar tientallen uren in gestopt kunnen worden? Dan is God of War Ragnarök een hele goede en net even een tikkeltje bruter en anders dan bijvoorbeeld The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
Daarnaast is het natuurlijk ook een heel ander platform. Zelda is een typische Nintedo game, terwijl je God of War Ragnarök speelt op de PlayStation 5 of PlayStation 4. De game is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar bute actie en dol zijn op Noorse mythologie. Daarnaast ziet de game er ook nog eens waanzinnig mooi uit en kun je jezelf dus helemaal onderdompelen.
gris headerf1686219024

Gris

Tot slot stot is het tijd om deze top 5 beste games om nu te kopen of cadeau te doen af te ronden met een verrassing. Heb je ooit al eens gehoord van de game Gris? Waarschijnlijk niet en dat is jammer, want Gris is echt een prachtige game waarbij de game letterlijk naarmate je progressie boekt, steeds meer kleur krijgt. Op Nedgame staat de volgende omschrijving: ‘Gris is een hoopvol jong meisje dat verdwaald is in haar eigen wereld en moet omgaan met een pijnlijke ervaring in haar leven. Haar reis door verdriet komt tot uiting in haar jurk, die nieuwe vaardigheden geeft om beter door haar vervaagde realiteit te navigeren. Naarmate het verhaal zich ontvouwt, zal Gris emotioneel groeien en haar wereld op een andere manier zien, waardoor nieuwe paden worden onthuld om te verkennen met behulp van haar nieuwe vaardigheden.’
Het verhaal is mooi om te volgen en spelers worden uitgedaagd om gave puzzels op te lossen. Het goede nieuws is bovendien dat het spel in de aanbieding is en nu slechts 28 euro kost.