De vijf beste alarm apps - Verslapen is verleden tijd

Article
zaterdag, 11 november 2017 om 10:00
xgn google image
''Nog één minuutje...'' Dat is de leugen die iedereen te vaak zichzelf vertelt, want één minuut wordt twee minuten, twee minuten worden er vijf en voor je het weet ben je twaalf jaar ouder en heb je een gezin met kinderen. Oké, even zonder dollen: verslapen is geen pretje! Daarom zijn hier de vijf beste alarm apps op een rijtje!

5. Uhp Alarm Clock

Helaas is de Uhp app niet beschikbaar voor Android en alleen voor mensen met een iPhone, maar niet getreurd! Er staan genoeg andere alarm apps in dit lijstje die wel gewoon allemaal te downloaden zijn voor zowel Android als iOS gebruikers. Geen paniek dus, slaapkoppen!
De twee unieke dingen waarmee Uhp zich onderscheidt van de andere beste alarm apps zijn geniaal bedacht. Elke ochtend als jij opstaat dan loop je een bepaalde route, naar de kledingkast, douche, koffiezetapparaat en noem maar op. Uhp meet na een tijdje welke route jij elke ochtend loopt en zorgt er daarmee voor dat jij sneller je bed uit komt. De wekker stopt namelijk pas met kakelen als jij dezelfde route hebt gelopen als de dagen daarvoor!
Je kunt je ook op een andere manier laten motiveren om je bed uit te komen door de app. Als jij namelijk door je wekker heen slaapt en Uhp merkt dat, dan zet de app automatisch op Facebook of Twitter dat je door je wekker heen bent geslapen. Beschamend!
120679

4. The Rock Clock

The Rock, die bekende acteur? Ja, die bekende acteur! Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, heeft zijn eigen app waarmee hij miljoenen mensen over de hele wereld wakker maakt. The Rock Clock is te downloaden voor zowel iOS als Android, dus iedereen kan zich wakker laten maken door de actieheld!
De spieren van Dwayne Johnson kwamen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Nee, daar zit heel veel tijd en discipline in. Daarom kun je in de app ook een doel stellen, of dit nou afvallen is, geld sparen of stoppen met roken, The Rock wil je daarmee helpen! Op de app zit ook geen snooze-knop, want denk jij dat Dwayne Johnson ooit op deze knop drukt?
The Rock Clock zal je wakker maken met het afschuwelijke geluid van een kettingzaag of met een zingende Dwayne Johnson, de keuze is helemaal aan jou! En als je nou echt net als The Rock wilt zijn, dan kun je ook de optie aanvinken om dezelfde tijd wakker te worden als hij. Check hierboven de video waarin Dwayne Johnson zelf van alles uitlegt over zijn app.
120685

3. Walk Me Up

Geen wake me up, maar Walk Me Up! Dit is een hele leuke wekker die je jouw bed uit laat lopen om zo lekker snel wakker te worden. Walk Me Up is te downloaden voor zowel iOS als Android.
De naam zegt het eigenlijk al, je moet je bed uit lopen om het alarm uit te zetten. Eerst even een paar stappen zetten dus, maar het is niet de bedoeling dat je daarna gelijk weer je bed in duikt. Anders heeft de app natuurlijk weinig nut!
Kijk wel uit, als je echt geen zin hebt om te lopen moet je niet gaan gooien met je telefoon, want de app heeft door wanneer je aan het valsspelen bent. Dus schudden werkt ook niet!
120690

2. Alarmy

Als je ook écht je bed uit moet komen dan is Alarmy zeker een app die je moet downloaden. Deze app schudt je letterlijk wakker en is te downloaden voor iOS en Android.
Letterlijk wakker schudden dus, want als de wekker gaat moet je jouw telefoon pakken en hem flink heen en weer schudden. Daar wordt niet alleen je telefoon wakker van, maar ook jij bent gelijk een stukje scherper. Ook kun je ervoor kiezen om de wekker alleen te laten stoppen als je een puzzel oplost.
De leukste functie van deze wekker is de fotomodus. Hiermee stel je een foto in van bijvoorbeeld je koffiezetapparaat en de volgende ochtend stopt de wekker pas als jij eenzelfde soort foto hebt gemaakt. Je alarm stopt dus pas na het maken van die specifieke foto, geweldig bedacht!
120691

1. Good Morning Alarm Clock

De Good Morning Alarm Clock is er eentje die slimmer is dan alle andere alarm apps en staat daarom op de eerste plek in dit lijstje. De Good Morning Alarm Clock is te downloaden voor zowel iOS als Android.
De beste vraag die je kunt stellen is: ''Wat kan deze wekker eigenlijk niet?'' Vooral handig voor mensen die met hun telefoon in slaap vallen of dicht naast hun telefoon slapen, dan kan de app namelijk je slaap meten! Ook kan de app dan signalen van jouw lichaam voelen en zo kijken of je in een diepe slaap of lichte slaap bent. Hoe lichter je slaapt, hoe rustgevender de wekker.
De app analyseert ook je slaap, dus niet alleen weet de app of je in een lichte of een diepe slaap bent, ook weet de app je slaap te analyseren. Zo kun je dus kijken wat beter kan, om zo je slaap te verbeteren. Slapen is belangrijk!

Vijf beste Alarm apps - Wakker worden slaapkoppen!

Dit zijn de 5 beste alarm apps die er zijn. Wordt jij nog wakker gemaakt door je moeder of door een app uit dit lijstje?