10 Moederdag 2016 cadeaus voor iedere lieve moeder!

  Zondag 8 mei is het weer Moederdag. Misschien heb je jouw cadeau al wekenlang klaarliggen, maar voor degene die het perfecte cadeau nog niet heeft gevonden, hebben wij een lijst samengesteld met 10 Moederdag 2016 cadeaus waarmee je niet fout kan gaan.

  10. Film - The Danish Girl

  De film vertelt het verhaal van Einar en Gerda Wegener. Beiden zijn kunstenaars en schilderen elke dag. Wanneer Gerda aan Einar vraagt of hij voor haar wil poseren met vrouwelijke kleding aan, slaan zij onbedoeld een weg in die hun beide levens zal veranderen en, voor die tijd, door weinig mensen is bewandeld.

  The Danish Girl is verkrijgbaar op dvd voor €16.99 en op blu-ray voor €18.99

  9. Bluetooth Selfie stick

  Je ziet ze tegenwoordig overal, jong, oud, man of vrouw, iedereen heeft er wel een, de selfie stick. Wat meer moet je er nog over zeggen? De selfie stick zorgt er voor dat je moeder haarzelf goed op de foto zet, zonder dat de helft van de foto bestaat uit haar eigen arm. De bluetooth selfie stick is draadloos en maakt gemakkelijk verbinding met je moeders smartphone.

  De bluetooth selfie stick is verkrijgbaar bij Bol.com voor €13.95

  8. Film - The Choice

  Nicholas Sparks doet het altijd goed bij de vrouwen, dus dat geldt ook voor jouw moeder.

  The Choice gaat over Gabby Holland en Travis Shaw. Gabby heeft een relatie en Travis is een echte rokkenjager. Desondanks komen de twee bij elkaar. De relatie is ijzersterk, ze trouwen, starten een familie en maken alle keuzes gezamelijk todat één van de twee gedwongen wordt de meest belangrijke keuze van hun leven alleen te maken.

  The Choice is beschikbaar bij Bol.com voor €12.99.

  7. Elektrische kurkentrekker

  Wat geef je volgens Hollywood aan een vrouw als zij verdrietig/boos/dood ongelukkig is? Of gewoon als ze even wilt relaxen en op de bank wil hangen? Juist, chocola, ijs en/of wijn. Voor je moeder hebben we dan ook de perfecte gadget gevonden voor haar gevonden met de elektrische kurkentrekker gevonden. Met slechts één druk op de knop heeft je moeder haar fles wijn geopend.

  De kurkentrekker heeft een ingebouwde accu, dus geen gezeur met batterijen. Heeft je moeder echt een zware dag gehad? Een volledig opgelade kurkentrekker krijgt zo'n 32 flessen open. Een onmisbaar gadget voor moederdag/verjaardagen of voor tijdens haar boekenclubje. De kurkentrekker kost €29,95 en is verkrijgbaar bij megagadgets.nl

  6. LittleBigPlanet 3

  We hebben LittleBigPlanet 3 al eerder genoemd in een top 10 cadeaus voor vrouwen, desondanks vinden we dat deze game niet mag ontbreken in deze lijst. Gegeven is dat er niet veel moeders zijn die gamen, maar wil je haar toch een controller in de hand duwen dan is Little Big Planet 3 het spel om mee te beginnen. Vanwege het leuke, vrolijke karakter van de game en een (vrij) makkelijke gameplay is Little Big Planet 3 het spel om een non-gamer, en dus ook je moeder, toch achter een console te krijgen. LittleBigPlanet 3 is voor PlayStation 4 verkrijgbaar voor €22.

  4. Google Chromecast

  Google Chromecast is onmisbaar voor de moeder die Netflix, Spotify en/of Youtube 24 uur per dag aan heeft staan. Google Chomecast zorgt er namelijk voor dat jouw "domme" televisie in een klap een Smart TV wordt.

  Met een Google Chromecast in je televisie kun je elke smartphone- of tabletverbinding laten maken met de televisie en zo allerlei verschillende media streamen naar je televisie. Youtube, Spotify, Netflix, HBO en uitzending gemist zijn nu met één druk op de knop beschikbaar voor je moeder om te kijken.

  Het installeren van een Google Chromecast is ook enorm simpel, in slechts drie stappen is het apparaatje geïnstalleerd en kan je moeder er mee aan de slag.

  Google Chromecast is te verkrijgen bij Media Markt voor €38,-

  4. Film - Amy

  De documentaire over het leven van zangeres Amy Winehouse is een steengoede documentaire die het leven van de zangeres zeer sterk in beeld brengt. De documentaire bevat zowel nooit eerder vertoonde beelden van de zangeres als nooit eerder vrijgegeven nummers. De documentaire vertelt het verhaal over de artiest Amy Winehouse, maar laat ook de persoon Amy Winehouse zien. Amy is verkrijgbaar op dvd voor €16,99 en op blu-ray voor €18.99.

  3. Flipcover hoesje voor IPhone of Samsung

  Of het nu voor een iPhone, Samsung of Huawei is. iedereen heeft tegenwoordig een hoesje om zijn telefoon, logisch ook want die dingen zijn niet goedkoop. Hoesjes beschermen de telefoon tegen krassen en (vaak) tegen valschade.

  Voor de Samsung S6 zijn er bij Media Markt clearview hoesjes verkrijgbaar voor rond de €30. Deze hoesjes zijn gekleurd maar hebben een doorzichtige voorkant, zo kan je moeder je appjes binnen zien komen, zonder dat ze het hoesje meteen open hoeft te klappen.

  Ook Apple biedt voor hun Iphone 6(s) clearview hoesjes aan, alleen zij kiezen er voor om het precies andersom te doen. In plaats van een doorzichtige voorkant, heeft dit hoesje een doorzichtige achterkant. Hierdoor gaat het design van de iphone 6(s) niet verloren. De voorkant van het hoesje bied ruimte aan pasjes.

  Ook de hoesjes voor de iPhone zijn verkrijgbaar bij Media Markt voor €19.99

  2. IPad

  Elke moeder typt hetzelfde, telefoon in een hand en met de wijsvinger van de andere hand tikken ze de (on)juiste toetsen in. Of dit ligt aan de grootte van het scherm of aan het DNA van moeders, is bij ons onbekend. Aan het eerste probleem kan je in ieder geval iets veranderen. De iPad is tegenwoordig bijna onmisbaar in ieder huishouden, dus ook bij die van je moeder.

  Er zijn tegenwoordig genoeg varianten van de iPad beschikbaar, zo heb je al een iPad Mini 2 16GB voor €267. Wil je helemaal uitpakken of heeft je moeder echt het grootste scherm nodig? Dan is de iPad Pro 12,9 inch 32GB de beste keuze.

  1. Chocolade IPad

  Een echte IPad toch wat te duur? Dan is de chocolade IPad, een heel goed alternatief.

  Chocola en vrouwen is een gouden combinatie, dus het kan niet anders dan dat dit ook voor jouw moeder geldt. De 'choc iPad' is niet alleen een goedkopere versie, de iPad lijkt ook nog eens net echt. En geeft je moeder waarschijnlijk net zoveel plezier (alleen wel van iets kortere duur). De chocolade IPad in verkrijgbaar bij Jamin voor €9.

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.