De 10 meest bizarre Pokémon Go plekken

Article
woensdag, 20 juli 2016 om 13:16
xgn google image
Pokémon GO heeft de wereld in rap tempo veroverd. Niet alleen op de positieve manier overigens. Pokémon trainers kwamen winkels binnen of vingen Pokémon terwijl hun vrouw aan het bevallen was. Vreemde plekken, maar het kan erger. Check snel de 10 meest bizarre Pokémon GO plekken!
Pokémon Go is vanaf 16 juli eindelijk officieel in Nederland uit en wij beloonden de game met een 8.0 in de review. Natuurlijk zijn de meesten al veel eerder dan de release met de game aan de slag gegaan. Je kon deze namelijk allang met een omweg downloaden op je telefoon. Gamers gaan tegenwoordig dan ook massaal de straat op en komen ineens op de vreemdste plekken.
Wij zetten de meest bizarre Pokémon GO plekken op een rijtje in deze special. Lees snel verder!
Pokémon Go plekken

10. Het Witte Huis

Pokémon Go heeft de wereld letterlijk overgenomen. En dat betekent dat het Witte Huis er ook aan heeft moet geloven. Terwijl Hilary Clinton en Donald Trump om het witte huis vechten, zit er allang een Pokémon in The Oval Office. Daar is namelijk een heuse PokéGym opgedoken onder leiding van een Pidgeot. Deze Pidgeot heet "Merica" en zal waarschijnlijk nog wel even aan het hoofd van deze gym blijven staan.
In het Witte Huis mag je namelijk helemaal niet met je telefoon in de hand rondlopen. Tenminste, als je niet de halve beveiligingsstaf van president Obama in je nek wil hebben. Het zal dus best lastig zijn om deze gym te veroveren. Wie de gym gestart is, is niet bekend. Zou het de president zelf zijn?
95010

9. Het Pentagon

In Amerika staat veiligheid hoog in het vaandel. Maar Pokémon zijn het WItte Huis in gekomen en ook Defensie is niet aan de Pokédans ontsnapt. Defensie zit daar in een enorm gebouw, genaamd het Pentagon. Maar niet alleen Defensie zit daar: er zit ook een PokéGym in het gebouw. En deze is door een Snorlax beveiligd.
En ook deze zal er nog wel even zitten. Net als in het Witte Huis is de beveiliging in het Pentagon behoorlijk streng. Als je daar binnen wil mag je enkele weken van tevoren aangeven dat je dat wil. En als je er dan eenmaal bent, mag je telefoon niet uit je broekzak. Een battle om de gym te veroveren zal dus ook hier in een beveiliger bovenop je resulteren.
95011

8. World Trade Center Memorial

We gaan Amerika nog even niet uit. Er is daar namelijk nog een foute plek voor in deze top 10. Een plek waar het wat minder gepast is om Pokémon te vangen in Pokémon GO: World Trade Center Memorial. Dit monument is opgericht voor de nabestaanden van 9/11 en dus echt geen plek om even een spelletje te spelen.
In de vijver die daar aangelegd is kun je namelijk diverse Pokémon vangen. Er zijn verschillende exemplaren van Goldeen en Magikarp gesignaleerd, wat op zich wel toepasselijk is. Bij het monument zijn ongetwijfeld nog meer Pokémon te vangen, gezien het een behoorlijk grote plek is, maar smaakvol is het niet.
95012

7. De frontlinie in Irak

Pokémon duiken dus op de meest foute plekken op. Dat mag wel duidelijk zijn uit de voorgaande drie voorbeelden. Maar het wordt in deze special steeds erger. Zo zitten er ook Pokémon aan de frontlinie in Irak.
Waar talloze mensen hun leven in de waagschaal stellen om IS terug te dringen in Musol, doen sommige soldaten iets heel anders. Ze vangen er namelijk Pokémon. Misschien niet het slimste om te doen als er duizenden kogels om je oren vliegen, maar hopelijk slaat het aan. Dan wordt er misschien met andere dingen dan granaten gegooid in die contreien.
95013

6. In een huis waar het spookt

We gaan nog even terug naar Amerika. Daar staat namelijk de volgende foute locatie om op Pokémon te jagen in Pokémon GO. Het zou namelijk zomaar de setting kunnen zijn voor Resident Evil 7: het Susan Russell huis.
Dit huis is rond 1830 gebouwd en staat in Somerville, Massachusetts. In de eerste 70 jaar zijn er maar liefst drie bijzonder brute moorden gepleegd in het huis en sindsdien gelooft men er heilig in dat het er spookt. Sterker nog, het is volgens velen één van de plekken waar het het meest spookt in Amerika.
95014

5. PokéStop in een stripclub of sekstent

Als je veel Pokémon vangt, moet je natuurlijk ook veel PokéBalls hebben. En die ballen kun je op veel plekken aanvullen. Maar er zijn plekken op de wereld waar je niet alleen je ballen aan kunt vullen. Je kunt er nog veel meer dingen met ballen doen. Dingen die niet echt voor de kleintjes zijn.
We hebben het over stripclubs en sekstenten. Er zijn al diverse meldingen geweest van mensen die op deze plekken binnen kwamen om even wat ballen te halen. Wat moeten de medewerkers daar wel niet denken nu er dagelijks Pokémon vangers binnen komen? Wat een giller!
95015

4. Kerkhoven

Wat gevoeliger ligt de locatie op de vierde plek in deze top 10. Pokémon zijn namelijk over de hele wereld te vangen. Sommige plekken zijn wat ongemakkelijk, zoals in het ziekenhuis en op de wc. Andere plekken zijn simpelweg achterlijk, zoals de vele kerkhoven waar de digitale monsters zitten.
Verschillende kerkhoven hebben dan ook al aangegeven last te hebben van ‘verdwaalde’ kuddes gamers die massaal over de graven wandelen om Pokémon te vangen. En dat gebeurt niet alleen overdag, maar ook midden in de nacht. En zelfs tijdens begrafenissen.
95016

3. Antarctica

En dan zijn we aangekomen bij de top 3 foutste plekken in Pokémon GO. Pokémon wordt natuurlijk over de hele wereld gespeeld. Ook op de Zuidpool, ofwel Antarctica. Op een onderzoeksstation genaamd Palmer Beach is namelijk een PokéStop gesignaleerd. Op zich niet heel vreemd natuurlijk, maar waarom die PokéStop daar zit is wel een beetje gek.
In de verste verte is daar namelijk geen Pokémon te vinden rondom het station. Als je met je dikke winterjas de zuidpool bedwingt is het waarschijnlijk ook geen sterk plan om even je mobiel te pakken om even een balletje te werpen.
95017

2.Holocaust Museum

In Amerika ligt een museum wat gewijd is aan de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Holocaust museum bevat echter niet alleen dingen die aan die tijd herinneren. Er zitten ook Pokémon in het museum. Op zich niet heel gek, want je kunt ze overal treffen. Alleen het museum is niet zo gediend van de plotse invasie van fantasiedieren en hun jagers.
Er is dan ook vriendelijk verzocht aan ontwikkelaar Niantic Labs om het museum van de Pokémon wereld te ontsluiten. Of de ontwikkelaar dat ook zal doen is nog niet bekend. Tot die tijd moeten de medewerkers het nog even met een bordje ‘Verboden voor Pokémon jagers’ doen.
95018

1. Auswitz-Birkenau

En om nog even in het onderwerp Tweede Wereldoorlog te blijven komen we in Polen terecht. Daar was Auswitz, een concentratiekamp waar Joodse mensen destijds massaal vermoord werden. Een plek waar verschrikkelijke dingen gedaan zijn. De plek fungeert nu als herdenkingsplek, museum...en als jachtplek voor Pokémon.
Natuurlijk belandt deze plek dan ook op de eerste plek. Want hoe slecht is het om op een plek waar zoveel opgejaagde mensen de dood vonden nu op digitale beestjes te jagen, ze in een balletje te vangen en vervolgens voor je te laten werken? Bizar.
En dat waren de 10 bizarste plekken waar je Pokémon kunt vangen. Sommige plekken zijn niet te bereiken, sommige plekken kun je beter te vermijden, andere plekken zijn weer zinloos en sommige plekken zijn simpelweg smaakloos.
Naast deze plekken heeft de wereld natuurlijk veel meer plekken waar je Pokémon kunt vangen, maar pas wel op waar je het doet. En als je er echt bij wil horen neem je natuurlijk ook de PokéMon GO Plus armband. Verder rest ons natuurlijk nog te zeggen: Gotta catch em all!

Populair Nieuws