WIN - Star Trek Beyond tickets en camera prijsvraag

Article
donderdag, 21 juli 2016 om 9:36
xgn google image
Vanaf vandaag is het zo ver: de nieuwste Star Trek film is in de Nederlandse bioscopen te zien! Wij mogen een aantal gelukkige winnaars blijmaken met tickets voor de film en een speciale Star Trek actioncamera. Benieuwd? Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze Star Trek Beyond tickets prijsvraag!
De crew van de Enterprise, bestaande uit onder andere Kapitein Kirk, Spock, Uhura, Bones, Scotty en Sulu, verkent de verste uithoeken van de ruimte in Star Trek Beyond. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand, die de Federatie zwaar op de proef stelt.
Star Trek Beyond is gecreëerd door Gene Roddenberry. Het derde deel in de filmreeks is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (onder andere bekend van Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (onder andere bekend van Fast Five, Fast & Furious 6). De film draait dus vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen en is ook in IMAX 3D te zien.
star trek beyond tickets en camera prijsvraag

Star Trek Beyond tickets en camera prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij drie gelukkige winnaars blijmaken met 3x tickets voor Star Trek Beyond en een toffe actioncamera. Wil jij kansmaken op deze prijs? Doe dan mee aan deze Star Trek Beyond tickets en camera prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete personage uit de Star Trek saga en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws