Top 5 Pokemon GO tips die je een ware Pokémon master maken

Article
woensdag, 20 juli 2016 om 10:51
xgn google image
Waar je ook om je heen kijkt, je ziet overal mensen gebogen over hun smartphones. Grote kans dat hieronder een aantal Pokémon trainers in opleiding zit, dat druk bezig is zijn uren te slijten in Pokemon GO. Om je concurrentie voor te blijven kan je beter deze top 5 Pokemon GO tips volgen.
Eerlijk gezegd is het leven van een Pokémon trainer niet bepaald makkelijk. Zo moet je altijd maar rond blijven lopen om op zoek te gaan naar nieuwe toevoegingen voor je collectie. Ook kan je al snel zonder poké ballen zitten waardoor je niet eens meer door kan gaan met je het uitbreiden van je Pokémon verzameling. Als je deze top 5 Pokemon GO tips volgt, dan maak je in ieder geval meer kans om een succesvolle Pokémon master te worden!

Pakken wat je pakken kan

Als beginnende Pokémon trainer kan je je adrenaline waarschijnlijk niet onderdrukken als je je eerste Pokémon tegenkomt. Al snel volgt de tweede en voor je het weet heb je er al een stuk of tien. Op een gegeven moment kom je eigenlijk alleen nog maar Pokémon tegen die je al hebt en het vangen van je derde Magikarp klinkt nou niet bepaald als trainersdoel. Toch is het aan te raden om elke Pokémon te vangen die je op je weg tegenkomt, want je gaat er spijt van krijgen als je dat niet doet.
Pokémon hebben namelijk speciale snoepjes en sterrenstof nodig om sterker te worden en te evolueren. Dit snoepgoed is per soort specifiek, dus als je die Magikarp hebt, kan je alleen maar Magikarp snoep gebruiken om desbetreffende goudvis een flinke upgrade te geven. Nu komt de clue, want dit suikergoed is alleen te verdienen om Pokémon van dezelfde soort te vangen, dus in dit geval een andere Magikarp.
Begint je tas een beetje vol te raken nadat je al een stuk of 30 Magikarps rond hebt spartelen en weet je niet wat je met alle slappe versies moet? Dan kan je ze zelfs nog inleveren door op 'transfer' te klikken. Hiervoor krijg je zelfs nog een extra snoepje!
Dus ga erop uit en vang alles wat je tegenkomt, maar lees eerste de volgende van de top 5 Pokemon GO tips.
94488

Breng extra batterijen mee

Opeens doemt er een epische Pokémon op, die je altijd al had willen hebben. Met een trillende hand van enthousiasme begin je aan de strijd, waarbij je het wezen probeert te vangen. Op het moment dat je je poké ball gooit, valt opeens je mobiel uit. Een lege accu tijdens het hoogtepunt van je Pokémon carrière, daar zit niemand op de wachten natuurlijk.
Pokémon GO slurpt je batterij leeg waar je bij staat. Zo vereist de applicatie dat deze bijna de hele tijd open staat, en wordt er gebruikgemaakt van GPS. Daarom is een van de belangrijkste aanwijzingen van de top 5 Pokemon GO tips om je Pokémon carrière op de rails te houden: Neem een powerbank of oplader mee als je verwacht een tijd weg te zijn!
94489

Kijk en vergelijk

Deze tip is een verlengstuk op het feit dat elke Pokémon die je tegenkomt van nut kan zijn. Als je eenmaal meer dan een van dezelfde Pokémon hebt moet je gaan vergelijken welke er beter is. Dit is handig voor als je de desbetreffende Pokémon wilt inzetten voor een gymgevecht of als je dit arme wezen in wilt ruilen voor snoepgoed. Om te beslissen welke Pokémon je beter bij je kan houden en welke het verdient om losgelaten te worden, moet je rekening houden met een aantal factoren.
De belangrijkste attribuut is de Combat Power oftewel CP. Deze bepaald hoe krachtig je Pokémon is en hoe sterk zijn aanvallen zijn. Hoe hoger de CP is, hoe sterker de Pokémon is en des te meer kans deze maakt om gevechten te winnen. Verliezen is namelijk geen optie!
Ook moet je het aantal levenspunten van de Pokémon in de gaten houden en in hoeverre de Pokémon al verbeterd is. Zo is een Pokémon met 30 CP maar bijna een volle upgrade op korte termijn wel beter dan een Pokémon met 20 CP en een lege upgrade attribuut, maar op langer termijn is die met 20 CP beter als je van plan bent de nodige sterrenstof te spenderen.
Nog een punt van vergelijking kunnen de aanvallen zijn. Zo komt het voor dat twee dezelfde Pokémon heel verschillende aanvallen hebben. Als je al deze punten in de gaten houdt, dan moet het wel goed komen met het bijhouden van je kampioenen!
94490

Kijk verder dan je neus lang is

Als je tientallen uren kwijt bent aan het spelen van Pokémon GO, betekent dat nog niet dat je dan al alle Pokémon in bezit hebt. Alle Pokémon zijn namelijk niet op een plek te vinden, waardoor je genoodzaakt bent om de nodige kilometers af te leggen. Ze zitten overal verstopt en geen plaats is te vreemd, maar Pokémon zijn geneigd naar drukke gebieden te verplaatsen dus daar maak je de beste kans om je nieuwe trofee binnen te slepen.
De Pokémon die je vindt, hangt af van de geografische locatie. Zo krijg je langs het water te maken met een hoop water Pokémon, terwijl woonwijken een thuis bieden aan Pokémon met het type 'Normaal'. Ook zijn er 's nachts heel andere Pokémon te vinden dan overdag, waardoor je ook in de late uurtjes over straat moet rondscharrelen om alle soorten in je bezit te krijgen.
Dus ga op avontuur en durf je veilige haven te verlaten!
Of als je juist helemaal geen zin hebt om op avontuur te gaan, dan kan je ook vanuit je luie stoel op zoek naar Pokemon. Zorg gewoon dat je de Pokemon GO app geopend hebt. Vervolgens zet je de locatievoorziening uit zodat de app aangeeft dat je geen GPS signaal meer hebt. Wanneer je de locatievoorziening opnieuw activeert, moet de GPS opnieuw berekend worden waardoor je Pokemon trainer een stuk in jouw gebied rond gaat lopen. Zo vind je Pokemon die bij jou in de buurt zitten zonder dat je jouw huis hoeft te verlaten. Ideaal dus!
94491

Wordt een vaste klant van Pokéstops

De wereld van Pokémon GO bestaat niet alleen maar uit het rondlopen opzoek naar Pokémon. Zo zijn er nog meer bepaalde punten die heel wat waarde te bieden hebben. Deze interessante locaties hebben de naam Pokéstops en zijn te vinden in gebieden waar genoeg te beleven en te zien valt. Zo komen ze vaak in de vorm van monumenten, winkels en punten waar een stukje cultuur te zien is.
Het bezoeken van de Pokéstops krijgt de meeste prioriteit in de top 5 Pokemon GO tips. Hierlangs lopen en de Pokéstop activeren levert je namelijk een hoop extra bonussen op die je kunnen helpen op je reis om de beste Pokémon master ooit te worden. Zo maak je kans op poké ballen, medicijnen en bessen om de wilde Pokémon makkelijk te vangen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is in het gebied van de Pokéstop staan, het plaatje rond te tollen en je beloningen in ontvangst te nemen.
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

Populair Nieuws