De 10 meest bijzondere No Man's Sky wezens

Article
dinsdag, 16 augustus 2016 om 16:31
xgn google image
No Man's Sky is nu een week uit. De game met 18 triljoen planeten biedt ontzettend veel diversiteit in werelden en organismen. Dit levert prachtige screenshots op, maar wil er ook wel eens voor zorgen dat je beesten tegenkomt die er wel heel vreemd uitzien. De 10 meest bijzondere No Man's Sky wezens hebben we hier verzameld.
Met de willekeurig gegenereerde werelden van No Man's Sky is geen planeet hetzelfde. Steeds weer als je landt, ontdek je nieuwe planeten, planten en organismen. Vaak levert dit prachtige beelden op, maar soms vraag je je ook wel eens af waar het bij sommige wezens mis is gegaan.
Wezens die een combinatie van drie dieren uit het echte leven zijn, gecombineerd met de meest wilde kleuren en vormen. Je lacht af en toe je ballen uit de broek van wat voor iets doms je nu weer gevonden hebt. Zo ook andere spelers die dit op het internet, waar dit natuurlijk een perfecte plaats voor is, al deze vondsten te delen. We zetten daarom de 10 meeste bijzondere No Man's Sky wezens even op een rijtje, zodat iedereen mee kan lachen.

10. Soundn3ko

Dit vreemde wezen dat Soundn3ko heeft gevonden, is een goed voorbeeld van de bizarre wezens die je tegen kan komen op de planeten van No Man's Sky. Met name de ogen(?) en de lange slurf als onderdeel van het hoofd doen je denken aan iets wat doorgaans niet op die plek zit.
96162

9. blgDave

Deze planeet zal in het geheim al wel ontdekt kunnen zijn door de Japanners, want dit 'dier' lijkt onzettend veel op een enoki paddenstoel. Gelukkig hoef je niets te eten in No Man's Sky, want anders had je dit veel te schattige paddenstoeltje met kraaloogjes met tegenzin naar binnen moeten werken. Maar ondanks dat het erg schattig uitziet, is het wel een heel vreemd dier.
96163

8. Klnmar

Dit bijzondere beest heeft de term 'never skip leg day' nooit meekregen. Zijn benen zijn dunne stokke en lijken haast wel springstokken. Het kan dan ook niet anders dan dat dit beest aardig wankel op de poten staat en zich lopend niet al te snel voort kan bewegen. Het langwerpige lichaam en de wat dommige blik die het dier geeft, werken ook niet echt positief op het beeld.
96164

7. Tempest Line

Op nummer 7 zien we een oude bekende, die we op plaats 10 ook al zagen, maar ditmaal heeft het dier een vriendje meegebracht. Zijn vriend of broer is nog niet helemaal uitgegroeid, zo lijkt het. Het mist een kop, waardoor het dier op een nekspier lijkt met twee voelsprieten er bovenop, om het nog maar wat debieler te maken.
96165

6. mzkp54

Dit vreemde wezen, die je eigenlijk met vrij weinig uit het echte leven kan vergelijken, hopt voort op z'n zak zouden we bijna willen zeggen. Ondersteund door zijn twee armen, of vleugels, vladdert het beest wat over de nieuw ontdekte planeet. Het grote hoofd, dat op een ijshoorntje lijkt met een bolletje ijs en twee biscuitjes, maakt het hele plaatje wel compleet.
96166

5. Smodzilla

Dit wezen dat Smodzilla op één van zijn planeten heeft ontdekt, is een kruizing tussen een vissenkop en een helm van de Romeinen. Hoe het zich op het droge voortbeweegt, is een raadsel, maar het ziet er in ieder geval wel stoer uit zo als helm. Of als vis met een stoere hanenkam, het is maar net hoe je het bekijkt. Misschien is het wel een reïncarnatie van B.A. Baracus.
96167

4. theWB27

Dit bijzondere No Man's Sky wezen heeft wel wat weg van een lieve teddybeer, zoals je die op de kermis wint. Op zijn nagels na misschien dan, maar zijn lange flaporen zijn wel aandoenlijk. Het gaat er dan ook meer om hoe het dier zich voortbeweegt (zie filmpje hierboven). Waarschijnlijk is het wezen gewoon ontzettend blij dat het de vierde plaats in de top 10 meest bijzondere No Man's Sky wezens bekleedt.
96168

3. powerpyx

Dat er bij de creatie van dit wezen wat mis is gegaan, moge duidelijk zijn. Deze combinatie van bok, hond, vis met vier ogen slaat alles. Tel daarbij op dat het ook nog een soort van schubben heeft en iets dat lijkt op de vinnen van een devil fish slaan alles. Je kan gerust tien minuten naar dit ding, want dat is het, kijken en steeds weer nieuwe bijzondere dingen aan zijn lichaam vinden.
96169

2. ROUGEZ

Op plaats twee in de 10 meest bijzondere No Man's Sky wezens vinden we Chocobo uit Final Fantasy. Nou ja, het is de gele vogel natuurlijk niet echt, maar het heeft er wel wat van weg. Misschien is deze net iets te ver doorgefokt, of is het gewoon een mens in een dierenpak, want ook daar heeft het beest wel wat van weg.
96170

1. acassarawr

Op nummer 1 in de 10 meest bijzondere No Man's Sky wezens, vinden we een dier dat echt met kop, ha-ha dat heeft het niet, en schouders boven de rest uitsteekt. Want wat in vredesnaam moet dit voorstellen? Een soort van zeeanemoon bovenop het lichaam van een zebra geplaatst, met iets van een tong die er bovenuit steekt. Gekker dan dit wordt het niet.
No Man's Sky verscheen afgelopen week op de PlayStation 4 en PC. Lees onze No Man's Sky review voor meer over de game.

Populair Nieuws